7 Συμβουλές για το πώς να ζεις (και να αποταμιεύεις) ως ψηφιακός νομάς » Savoteur

0

Οι περισσότεροι από εμάς έχουμε ονειρευτεί να ζούμε ως ψηφιακοί νομάδες σε ένα σημείο της ζωής μας. Η ιδέα να ταξιδεύουμε από μέρος σε μέρος για μεγάλο χρονικό διάστημα, ενώ εξακολουθείτε να κερδίζετε χρήματα, μοιάζει με μια ονειρεμένη ζωή που θα έδιωχνε την τρέχουσα ζωή μας.

Για πολλούς φαίνεται ανέφικτο, αδύνατο και τίποτα περισσότερο από ένα ξεχασμένο όνειρο. Δεν υπάρχει περίπτωση να ζήσεις με αυτόν τον τρόπο αποτελεσματικά χωρίς να το σκάσεις με κάποιο τρόπο. Ή νιώθετε ότι θα πετούσατε στα σκουπίδια ένα χρόνο που θα έπρεπε να αφιερωθεί στην ανάπτυξη και τη μάθηση.

Λοιπόν, αν νιώθετε ότι δεν μπορείτε να πετύχετε ως ψηφιακός νομάδας, τότε δεν έχετε κάνει την έρευνά σας.

Εάν το θέλετε αρκετά άσχημα και είστε πρόθυμοι να εργαστείτε σκληρά για να πετύχετε ως ψηφιακός νομάδας, τότε μπορείτε να το κάνετε! Ζω ως ψηφιακός νομάδας εδώ και πολλά χρόνια και μπορώ ακόμη και να εξοικονομήσω χρήματα για το μέλλον ενώ το κάνω.

Ακολουθούν μερικές βασικές συμβουλές για την επιτυχία ως ψηφιακός νομάδας:

1. Προγραμματίστε τα γεύματά σας

Τόσα πολλά χρήματα χάνονται σε γεύματα και σνακ ενώ ταξιδεύετε. Και όταν βρίσκεστε σε παρατεταμένες διακοπές και ζείτε ως ψηφιακός νομάδας, μπορεί να είναι πολύ εύκολο να ξοδέψετε τα χρήματά σας για φαγητό.

Πρέπει να είσαι εξαιρετικά έξυπνος όσον αφορά το πώς τρως, αν θέλεις να ζεις άνετα ως ψηφιακός νομάδας.

Πρέπει να προγραμματίσετε τι τρώτε και να μείνετε μακριά από εστιατόρια. Αντίθετα, επισκεφτείτε τις τοπικές αγορές, βρείτε οικονομικές επιλογές γευμάτων που εξακολουθούν να σας παρέχουν τις πρωτεΐνες και τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεστε και μην το παρακάνετε.

Δεν είναι ντροπή να αγοράζετε μειωμένα τρόφιμα ενώ βρίσκεστε εν κινήσει και η εύρεση οικονομικών επιλογών φαγητού είναι ένα κρίσιμο μέρος του περιορισμού των δαπανών σας και ακόμη και της εξοικονόμησης χρημάτων.

Σχετικά: Νόμιμοι τρόποι για να κερδίσετε χρήματα στο Διαδίκτυο από το σπίτι

2. Δώστε στον εαυτό σας έναν προϋπολογισμό

Η ρύθμιση ενός ημερήσιου, εβδομαδιαίου ή διεβδομαδιαίου προϋπολογισμού είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να παρακολουθείτε τα εισερχόμενα και τα εξερχόμενα χρήματα.

Τα μικρά αντικείμενα και οι τυχαίες δαπάνες μπορούν να αθροιστούν γρήγορα όταν βρίσκεστε εν κινήσει. Ένα ποτό για ενήλικες εδώ, ένα ποτό για ενήλικες εκεί μπορεί να αθροιστεί σε διάστημα μιας εβδομάδας, μειώνοντας τα χρήματα που έχετε στον τραπεζικό σας λογαριασμό.

Ορίστε έναν προϋπολογισμό και μην τον ξεπεράσετε (ό,τι κι αν γίνει). Εάν βγάζετε περισσότερα από όσα ξοδεύετε, τότε θα είστε σε καλό δρόμο να εξοικονομήσετε χρήματα για τον εαυτό σας!

3. Απολαύστε δωρεάν αξιοθέατα

Το να είσαι τουρίστας μπορεί να είναι εξαιρετικά ακριβό, ειδικά αν σκοπεύεις να απολαύσεις όλα τα τουριστικά αξιοθέατα. Συνήθως οι τιμές τους είναι πολύ υψηλές και μπορούν να περιλαμβάνουν επιπλέον δαπάνες σε καταστήματα παραχώρησης και δώρων.

Αντίθετα, εάν μπορείτε να απολαύσετε αξιοθέατα που είναι δωρεάν (ή με πολύ χαμηλή τιμή) για τα περισσότερα ταξίδια σας, τότε εξοικονομείτε έναν τόνο χρημάτων. Υπάρχουν δωρεάν αξιοθέατα σε κάθε πόλη και είναι συνήθως πολύ διασκεδαστικά, οπότε αναζητήστε αυτές τις δραστηριότητες πριν ξοδέψετε πολλά χρήματα για τα ακριβά τουριστικά αξιοθέατα.

4. Να είστε παραγωγικός εργαζόμενος

Όλα εξαρτώνται από τη δουλειά που κάνετε και τα χρήματα που μπορείτε να κερδίσετε όσο ζείτε ως ψηφιακός νομάδας. Ευτυχώς για εμάς, υπάρχουν πάρα πολλές ευκαιρίες για να κερδίσετε χρήματα στο Διαδίκτυο και μπορείτε να κερδίσετε μια ωραία ζωή αν κάνετε τα σωστά πράγματα.

Ένα μεγάλο πράγμα που πολλοί νέοι ψηφιακοί νομάδες αποτυγχάνουν να κάνουν είναι να εργαστούν σκληρά και να δουν αποτελέσματα. Η ζωή ενός ψηφιακού νομάδα προσφέρει πολλές ελευθερίες, αλλά το να βάλεις το κεφάλι κάτω και να εργάζεσαι παραγωγικά είναι εξαιρετικά σημαντικό για να γίνει βιώσιμος αυτός ο τύπος ζωής.

Αφιερώστε χρόνο για να κάνετε τη δουλειά σας, βάλτε το κεφάλι κάτω και δουλέψτε σκληρά. Μόνο έτσι θα βγάλετε πραγματικά χρήματα για να συνεχίσετε να ζείτε το όνειρο.

5. Πάρτε το μονοπάτι λιγότερο ταξιδεμένο

Ακριβώς όπως τα πιο δημοφιλή τουριστικά αξιοθέατα είναι τα πιο ακριβά, οι πιο δημοφιλείς πόλεις και χώρες μπορούν να είναι τα μέρη με τις υψηλότερες τιμές για επίσκεψη. Εάν θέλετε να απολαύσετε μερικούς από τους λιγότερο γνωστούς προορισμούς, πιθανότατα θα εξοικονομήσετε χρήματα σε ταξίδια, καταλύματα, γενικά αξιοθέατα και πολλά άλλα.

Μπορεί να είναι ο προορισμός με την υψηλότερη κατάταξη για ταξιδιώτες, αλλά αυτά τα μέρη θα εξακολουθούν να είναι μοναδικά, διασκεδαστικά και ευχάριστα. Ποιος ξέρει, μερικά από αυτά τα μέρη μπορεί να καταλήξουν να είναι τα αγαπημένα σας μέρη για επίσκεψη.

6. Να έχετε λογαριασμό Ταμιευτηρίου

Το να έχετε δύο τραπεζικούς λογαριασμούς είναι σημαντικό όταν διαχωρίζετε τα χρήματα που ξοδεύετε και τις αποταμιεύσεις σας. Προσπαθήστε να μεταφέρετε χρήματα στις αποταμιεύσεις σας για να μην μπείτε στον πειρασμό να τα ξοδέψετε όταν δεν θα έπρεπε.

Τελικά, θα κοιτάξετε τον λογαριασμό ταμιευτηρίου σας και θα συνειδητοποιήσετε ότι έχετε δημιουργήσει έναν ωραίο λογαριασμό ταμιευτηρίου για να είστε περήφανοι.

7. Τραβήξτε φωτογραφίες, όχι αναμνηστικά

Τα αναμνηστικά και τα αναμνηστικά θα καταστρέψουν τον προϋπολογισμό σας και ίσως βυθιστούν στις οικονομίες σας αν το αφήσετε. Αν σκοπεύετε να ζήσετε ως ψηφιακός νομάδας για μεγάλο χρονικό διάστημα, τότε βλέπετε μια ατελείωτη παρέλαση άχρηστων δαπανών.

Αντίθετα, τραβήξτε φωτογραφίες στο τηλέφωνό σας και απολαύστε τη στιγμή. Τα αναμνηστικά είναι συνήθως άσκοπα και υπερτιμημένα. Μην παρασυρθείτε να ξοδέψετε όλα αυτά τα χρήματα σε τυχαία αναμνηστικά και, αντί αυτού, αποθηκεύστε αυτά τα χρήματα για όταν τα χρειάζεστε.

Σχετικά: Κερδίστε χρήματα πουλώντας μεταχειρισμένα ρούχα μέσω ηλεκτρονικής αποστολής

Κάντε την έρευνα για το Digital Nomad και δώστε στον εαυτό σας μια ευκαιρία

Αν θέλετε να ζήσετε (και να πετύχετε) ως ψηφιακός νομάδας, τότε πηγαίνετε και κάντε το. Κάντε την έρευνά σας, παρακολουθήστε το βραβείο και ακολουθήστε τις συμβουλές όπως περιέγραψα παραπάνω.

Η ζωή ενός ψηφιακού νομάδα είναι συναρπαστική, ικανοποιητική και ικανοποιητική, αλλά παίρνει τα σωστά βήματα για να το κάνει με επιτυχία. Εργαστείτε σκληρά, ταξιδέψτε πιο σκληρά και ζήστε εύκολα ως επιτυχημένος ψηφιακός νομάς!


8324c5438e0cb34545b4039954ba68cc?s=150&d=mp&r=g


παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar