15 μεγάλα πράγματα από τα οποία συγκλονίστηκαν περισσότερο οι οικογένειες των ανθρώπων όταν επισκέφτηκαν την Αμερική » Savoteur

0

Έχετε επισκεφθεί οικογένεια από χώρες εκτός πολιτειών και να σας συγκλονίσει κάτι στην Αμερική; Έχεις παρέα. Αυτές είναι ιστορίες που συλλέγονται από μια διαδικτυακή αμερικανική κοινότητα όπου οι άνθρωποι μπορούν να ρωτήσουν και ζήτησαν παραδείγματα για το τι συγκλόνισε τις οικογένειές τους.

1. Δεν βλέπω άλλο αυτοκίνητο

Ένας Αμερικανός εξήγησε ότι ο Ινδός ξάδερφός του εξεπλάγη που μπορούσες να οδηγήσεις στο δρόμο και να μην δεις άλλο αυτοκίνητο. Άλλοι είχαν οικογένειες που ένιωθαν το ίδιο.

Σχετικό: Top 10 πιο αθώοι από τις 50 Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής

2. Σκοπευτήριο με παιδιά

«Οι άνθρωποι θα πήγαιναν τα παιδιά τους στο πεδίο βολής». Ένας άλλος Αμερικανός εξήγησε ότι ο θείος του ανησυχούσε ότι αν οι άνθρωποι στο σπίτι άκουγαν ότι το έκανε αυτό, θα έπαιρναν τον γιο του.

3. Σφάλματα

Τα ζωύφια στο νότο είναι μια εντελώς διαφορετική φυλή αηδίας. Και δεν πέρασε απαρατήρητο από τη βρετανική οικογένεια ενός Αμερικανού. Ως Αμερικανός από τον Βορρά, δεν μου πέρασε απαρατήρητη και έχω υποχωρήσει βόρεια.

4. Καταστήματα Big Box

Η Costco και η Walmart έπληξαν οικογένειες. Κάποιος δήλωσε ότι η ιταλική οικογένειά τους περιέγραψε τον Costco ως „Ουάου!!!! Λες και η Amazon ήταν μαγαζί!!!”

5. Φτηνά Ηλεκτρονικά

Η οικογένεια κάποιου από την Αργεντινή δεν μπορούσε να πιστέψει την «απολύτως διαθεσιμότητα» οτιδήποτε θα θέλατε και πόσο φθηνά είναι τα ηλεκτρονικά σε σύγκριση. «Η Αργεντινή έχει πολύ υψηλούς δασμούς εισαγωγής, επομένως ένα PlayStation 5 στην τιμή της μαύρης αγοράς είναι πάνω από $1000 και πιο κοντά στα $2000 στην επίσημη συναλλαγματική ισοτιμία.”

6. Φαρδιοί δρόμοι

Η θεία και ο θείος ενός Αμερικανού από το Ηνωμένο Βασίλειο έμειναν έκπληκτοι από το πόσο φαρδιοί είναι οι δρόμοι μας. Τους διασκέδασαν επίσης τα ονόματα που έχουμε για μέρη όπως το Dead Man’s Crossing, το Bullethole Creek ή το Nothing, στην Αριζόνα. Ένας άλλος σημείωσε, «Ορκίζομαι ότι στην Αμερική, μπορείς να βρεις έναν οικιστικό δρόμο που έχει πλάτος όσο ένας διεθνής αυτοκινητόδρομος του ευρώ».

7. Drive-Thrus

Οι άνθρωποι που επισκέφθηκαν το Ηνωμένο Βασίλειο έμειναν έκπληκτοι από όλα τα οχήματα, όπως φαρμακεία και τράπεζες. Αρκετοί Αμερικανοί συμφώνησαν ότι είχαν οικογένειες που σοκαρίστηκαν από τις υπηρεσίες οδήγησης στις Ηνωμένες Πολιτείες.

8. Root Beer

Οι Γερμανοί στην Αμερική δεν εντυπωσιάζονται υπερβολικά με τη μπύρα root. Κάποιος είπε, «έχει γεύση σαν φάρμακο ή στοματικό διάλυμα». Στη δεκαετία του ’90, είχαμε Γερμανούς φοιτητές συναλλάγματος στο λύκειό μου.

Τους βγάλαμε και προσπάθησαν να παραγγείλουν μπύρες. Έσκασα ένα αστείο για την μπύρα root επειδή τα δεκαεξάχρονα δεν μπορούν να παραγγείλουν μπύρα εδώ. Δεν εντυπωσιάστηκαν. Αγαπούσαν το Mountain Dew. εκείνη την εποχή, δεν ήταν διαθέσιμο στη Γερμανία.

9. Μέγεθος αυτοκινήτου

Σύμφωνα με αυτόν τον Γερμανό, αφού επισκέφτηκε την οικογένεια στο Σεντ Πολ της Μινεσότα, «το μέγεθος των αυτοκινήτων με εξέπληξε». Ανέφεραν ότι ακόμη μικρότερα SUV φαίνεται να είναι 1,5 φορές το μέγεθος των ευρωπαϊκών αυτοκινήτων. Επιπλέον, οι γείτονες είχαν κάτι που έμοιαζε με ένα φορτηγό τέρας «στο δρόμο τους».

10. Μεγέθη σκηνής φαγητού και μερίδας

Δεν είχε σημασία από ποια χώρα επισκέπτονταν οι οικογένειες. όλοι συμφώνησαν ότι οι μερίδες αμερικανικού φαγητού ήταν συγκλονιστικές. Επιπλέον, πολλοί σημειώνουν ότι η Αμερική έχει τη μεγαλύτερη ποικιλία φαγητών από όλο τον κόσμο, κάτι που είναι εντυπωσιακό.

11. Ζέστη και Υγρασία

Η ζέστη και η υγρασία συγκλόνισαν τους ξένους που επισκέπτονταν οικογένειες από την Αϊόβα στη Βόρεια Καρολίνα και τη Τζόρτζια στο νότο. Και, πάλι, ως κάποιος από τον Βορρά, δεν μπορώ να κάνω την υγρασία στο νότο. Είναι εντελώς ένα άλλο επίπεδο άβολο και ζεστό. Προσθέστε τα κουνούπια στο μείγμα, και όχι, είμαι καλά.

12. Σήραγγες

Συγκλονίστηκε η οικογένεια κάποιου από τη Σκωτία από τα τούνελ. Ο χρήστης πρότεινε ότι δεν υπάρχουν πολλές σήραγγες στη Σκωτία και τα σαγόνια τους έπεσαν όταν συνειδητοποίησαν ότι οδηγούσαν κάτω από το λιμάνι.

13. Καλαμπόκι

Οι άνθρωποι από το Ηνωμένο Βασίλειο βρήκαν ξεκαρδιστικό το γεγονός ότι οι Αμερικανοί τρώνε καλαμπόκι, και αμέσως μετά. Δεν μπορούσαν να το ξεπεράσουν και δήλωσαν, «αυτό τρώνε τα ζώα!»

14. Μεγάλα Σπίτια

Ένας Αμερικανός μοιράστηκε ότι τα ξαδέρφια τους από την Ισπανία ήταν εντελώς έκπληκτοι από τα μεγέθη των σπιτιών στην Αμερική. Επιπλέον, δεν μπορούσαν να ξεπεράσουν το king-size κρεβάτι της. Τέλος, «ανέφεραν επίσης ότι οι γειτονιές εδώ με γρασίδι και δρόμους μοιάζουν με τους Simpsons».

Σχετικό: Top 15 πιο άσχημες πόλεις στην Αμερική σύμφωνα με το Διαδίκτυο

15. Αστραπιαία σφάλματα

Οι Ρώσοι βρήκαν αστραπιαία σφάλματα έκπληξη και σαγηνευτική. Τα πρώτα βράδια, παρακολουθούσαν στην πίσω αυλή και αναρωτιόντουσαν αν το jet lag ή κάτι τους έκανε να βλέπουν μικροσκοπικές λάμψεις φώτων. Έτσι ο Αμερικανός έπιασε ένα ζευγάρι σε ένα βάζο μαγιονέζας για να το δουν.

Αυτό Νήμα ενέπνευσε αυτήν την ανάρτηση.


παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar