10 υπέροχα πράγματα που είπαν οι ταξιδιώτες για τη διαμονή σε θέρετρο μόνο για ενήλικες » Savoteur

0

Έχετε μείνει ποτέ σε θέρετρο μόνο για ενήλικες; Δεν το έχω κάνει, αλλά αφού διάβασα γι‘ αυτά, ακούγονται υπέροχα. Ένας μόνος ταξιδιώτης που επισκέφθηκε τη Δομινικανή Δημοκρατία εξέφρασε ενδιαφέρον να κάνει ένα θέρετρο μόνο για ενήλικες και ρώτησε αν είναι κυρίως ζευγάρια ή αν ένα μόνο άτομο μπορούσε να διασκεδάσει. Εδώ είναι τι λένε οι ταξιδιώτες.

1. Όχι παιδιά που ουρλιάζουν

Παράδεισος. Κάποιος ζωγράφισε μια εικόνα του ουρανού. Όχι, παιδιά που ουρλιάζουν κάθονται δίπλα στην πισίνα ή σε παραλίες σε σαλόνια με υπέροχο φαγητό και ποτό. Ένας ταξιδιώτης εξήγησε ως ενήλικας, ακούγοντας μικρές φωνές που φώναζαν «Μάρκο!» „Πόλο!“ για μια ώρα είναι ένας «σίγουρη δολοφόνος της ατμόσφαιρας».

Σχετικά: 10 καλύτερες ταξιδιωτικές συμβουλές που οι περισσότεροι άνθρωποι δεν γνωρίζουν

2. Ποτέ δεν ένιωσες ανασφαλής

Μια σόλο ταξιδιώτης 41 ετών μοιράστηκε ότι ταξίδεψε μόνη της στο Μεξικό, τη Δομινικανή Δημοκρατία και την Τζαμάικα και έμενε πάντα σε θέρετρα μόνο για ενήλικες. Ξεκαθάρισε ότι υπάρχουν πάντα φιλικοί άνθρωποι για να συνομιλήσετε, δεν θα βαρεθείτε και δεν ένιωσε ποτέ ανασφαλής. «Απλώς να έχετε επίγνωση του περιβάλλοντός σας όπως θα έπρεπε κανονικά οποιοσδήποτε».

3. Υιοθετήθηκε από Οικογενειακές Ομάδες

Μια άλλη σόλο γυναίκα ταξιδιώτης ομολόγησε ότι διέμενε αποκλειστικά σε θέρετρα μόνο για ενήλικες και είχε την εμπειρία της «υιοθεσίας» από «δίδυμα μητέρας-κόρης» σε οικογενειακές ταξιδιωτικές ομάδες. Ξεκαθάρισαν ότι τυπικά είναι πολλά τα ζευγάρια, αλλά ποτέ δεν δυσκολεύτηκαν να συναναστραφούν και να κάνουν φίλους.

4. Αντιμετωπίστε καλά το προσωπικό

Ας υποθέσουμε ότι συμπεριφέρεστε καλά στο προσωπικό επειδή είστε μόνοι. Σε αυτήν την περίπτωση, πολλές φορές, θα κάνουν το επιπλέον μίλι για να σας φιλοξενήσουν ή να σας προσέχουν – ταχύτερη εξυπηρέτηση στο μπαρ, ένα πιο γλυκό τραπέζι στο εστιατόριο ή εξοικονομώντας τη θέση σας δίπλα στην πισίνα. Αρκετοί άλλοι μοιράστηκαν αυτήν την εμπειρία.

5. Να είστε προσεκτικοί με τα ζευγάρια

Εάν δεν βρίσκεστε σε κατάλληλο χώρο συναισθηματικά με τη ρομαντική σας ζωή, τότε το να βλέπετε ζευγάρια να κρέμονται το ένα στο άλλο, να αγκαλιάζονται και να φιλιούνται μπορεί να είναι άβολο. Ένας εξήγησε ότι την έκανε να νιώθει μοναξιά επειδή ήταν η μόνη σόλο ταξιδιώτης στην εμπειρία της στο θέρετρο ενηλίκων.

6. Μίγμα Ομάδων και Ηλικιών

Σύμφωνα με πολλούς μεμονωμένους ταξιδιώτες, τα θέρετρα ενηλίκων σε διάφορες χώρες έχουν ένα μείγμα ζευγαριών, άγαμων και φίλων (περισσότερες γυναίκες παρά άνδρες). Πολλοί άνθρωποι επανέλαβαν ένα αίσθημα ασφάλειας σε αυτά τα θέρετρα.

7. Άφθονοι ωραίοι άνθρωποι

„Το αγαπώ. Σαράντα οκτώ χρόνια νέος και ταξιδεύεις μόνος σε όλο τον κόσμο». Ένας ταξιδιώτης μοιράστηκε ότι έμειναν σε all-inclusive θέρετρα μόνο για ενήλικες στο Κανκούν, τη Δομινικανή Δημοκρατία και την Κόστα Ρίκα. «Πολλοί ωραίοι και δροσεροί άνθρωποι για συνομιλία και δραστηριότητες όλη την ημέρα μέχρι το βράδυ».

8. Είναι Μαγικό

„Επιτρέψτε μου να σας πω. Είναι μαγικό», απάντησε ένας σόλο ταξιδιώτης. Ομολόγησαν ότι έμειναν σε πολλά θέρετρα μόνο για ενήλικες και ότι κάθε ταξίδι ήταν χαλαρωτικό και γαλήνιο. Ωστόσο, μια προειδοποίηση, είχαν swingers που προσπαθούσαν να τους καλέσουν πίσω στα δωμάτιά τους, αλλά εκτός από αυτό, „10/10!“

9. Swingers

Μιλώντας για swingers, ένας άλλος σόλο ταξιδιώτης μοιράστηκε ότι ο φίλος τους είχε μια περίεργη εμπειρία σε ένα θέρετρο μόνο για ενήλικες στην Τζαμάικα. Έτσι, σας προειδοποίησαν να μείνετε με «κανονικές αλυσίδες θέρετρου» και να ερευνήσετε άλλα σημεία, εκτός και αν σας ενδιαφέρει η αιώρηση; Δεν ήταν για αυτόν τον σόλο ταξιδιώτη που τώρα προσκολλάται στις αλυσίδες θερέτρου.

Σχετικά: Οι 20 καλύτερες ταξιδιωτικές συμβουλές για να ταξιδέψετε σαν επαγγελματίας

10. Εξαρτάται από την ιδιοκτησία και την εποχή του έτους

Τέλος, κάποιος δήλωσε ότι υπάρχει ένας συνδυασμός στη Δομινικανή Δημοκρατία μεμονωμένων ταξιδιωτών και ζευγαριών και εκκρεμεί η εποχή του χρόνου και μεμονωμένα ακίνητα. Μια τελευταία σημείωση ήταν ότι τα ζευγάρια είναι συνήθως φιλικά και όχι στο μήνα του μέλιτος.

Αυτό Νήμα ενέπνευσε αυτήν την ανάρτηση. Αυτό το άρθρο είναι εμπνευσμένο από το διαδίκτυο και δεν αντικατοπτρίζει απαραίτητα τις απόψεις ή τις απόψεις του Savoteur.


παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar