10 καλύτερες ταξιδιωτικές συμβουλές που οι περισσότεροι άνθρωποι δεν γνωρίζουν » Savoteur

0

Γεια σας φίλοι. Βρήκα μια ερώτηση σε ένα διαδικτυακό φόρουμ ταξιδιών με μερικές μοναδικές απαντήσεις που ανυπομονώ να μοιραστώ μαζί σας. Ποια είναι η καλύτερη ταξιδιωτική συμβουλή που οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν; Ελέγξτε αυτά.

1. Κύβοι συσκευασίας

«Τυλίξτε τα πάντα και διπλώστε τίποτα». Η νούμερο ένα συμβουλή που μόνο μερικοί γνωρίζουν ή ασπάζονται είναι η συσκευασία κύβων. Ο ένας ξεκαθάρισε ότι είναι σαν μικρά συρτάρια για τις βαλίτσες σου και κάθονται άνετα σε συρτάρια στα ξενοδοχεία. Στη συνέχεια, το μόνο που κάνετε είναι να αποσυμπιέσετε!

Σχετικό: Travel Hacking: Έτσι εξοικονομείτε χρήματα ταξιδεύοντας

2. Φέρτε ένα Πορτοκάλι

Έχετε συσκευάσει ποτέ σκόπιμα ένα πορτοκάλι για να αντιμετωπίσετε μια δύσοσμη κατάσταση ταξιδιωτών; Δεν έχω, αλλά με ιντριγκάρει. Αυτός ο ταξιδιώτης επιμένει σε αυτό, δηλώνοντας ότι λειτουργεί ως φυσικό αποσμητικό εάν βρεθείτε δίπλα σε κάποιον με λιγότερο από ευχάριστη οσμή. Ανάλογα με το πού θα προσγειωθείτε, αφήστε το πορτοκαλί στο αεροπλάνο.

3. Ηλίθιος και εύθυμος

«Ηλίθιο και χαρούμενο». Ένας ταξιδιώτης μοιράστηκε ένα ζευγάρι ηλικιωμένων που οδήγησε στην Αφρική και η συμβουλή του ήταν «ανόητη και χαρούμενη». Για παράδειγμα, αν σε σταματήσει ένας αστυνομικός σε μια ξένη χώρα; Ηλίθιος και εύθυμος.

Ο συνοριοφύλακας δηλώνει ότι οι υποθέσεις σας δεν είναι σε τάξη; Ηλίθιος και χαρούμενος. Δεν μπορείτε να μπείτε στο αεροπλάνο επειδή η αεροπορική εταιρεία λέει ότι είναι πολύ αργά; Ηλίθιος και εύθυμος. «Υπερβαίνει τον πολιτισμό. Το να τιμωρείς κάποιον είναι πολύ πιο δύσκολο αν ισχυρίζεται ότι έχει άγνοια και χαμογελάει».

4. Διακριτικό Καπέλο

Μια από τις πιο συναρπαστικές απαντήσεις ήταν να έχεις ένα «ξεχωριστό καπέλο». Αλλά ο ταξιδιώτης έδωσε πολλούς σπουδαίους λόγους: εύκολο να εντοπιστεί όταν συναντά αγνώστους, το να βγάζεις το καπέλο δείχνει υπακοή στην εξουσία για πιο ομαλές συνομιλίες με αξιωματούχους. Επίσης, έχει φανταστική αίσθηση, εμποτισμένο σε κρύο νερό μια καυτή μέρα.

5. Αναζήτηση πτήσης στη γλώσσα των αεροπορικών εταιρειών

„Δοκιμάστε να αναζητήσετε πτήσεις στην αρχική γλώσσα της αεροπορικής εταιρείας.“ Για παράδειγμα, ένα άτομο μοιράστηκε ότι εξοικονόμησε 700 $ κάνοντας κράτηση εισιτηρίων στο Περού χρησιμοποιώντας ισπανικά έναντι αγγλικών. Κάποιος απάντησε μισοαστεία: «Αυτό είναι τρελό. Όχι, περίμενε, Esta Loca».

6. Κύβοι σφουγγαριού σαπουνιού πιάτων

Εντάξει, αυτό είναι πραγματικά μια μοναδική συμβουλή. Ας υποθέσουμε ότι χρησιμοποιείτε ταξιδιωτικές κούπες καφέ και μπουκάλια νερού. Σε αυτήν την περίπτωση, ένας ταξιδιώτης προτείνει να κόψετε ένα σφουγγάρι κουζίνας, να το μουσκέψετε με σαπούνι πιάτων και να το πετάξετε σε μια τσάντα Ziploc. Στη συνέχεια, μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για να πλύνετε τα ποτήρια στο νεροχύτη του ξενοδοχείου.

7. Αποφύγετε τη Γραμμή

Αποφύγετε τη γραμμή εάν η πτήση σας ακυρωθεί. Δύο ταξιδιώτες πρόσφεραν εναλλακτικές λύσεις. Ένας πρότεινε να τηλεφωνήσει στην αεροπορική εταιρεία. Η άλλη εξήγησε ότι η αδερφή της χρησιμοποίησε την εφαρμογή της αεροπορικής εταιρείας και έκανε εκ νέου κράτηση για πτήση ανταπόκρισης σε περίπου δέκα λεπτά, ενώ άλλοι περίμεναν να μιλήσουν με έναν πράκτορα στην ουρά.

8. Ξενοδοχειακά Σαπούνια

Πάρτε ένα από τα μικρά σαπούνια ή τζελ μπάνιου από το ξενοδοχείο σας και φέρτε το μαζί σας όταν επισκέπτεστε τα αξιοθέατα. Συχνά τα μπάνια δεν έχουν σαπούνι χεριών και θα θέλετε να πλένετε τα χέρια σας με σαπούνι, ειδικά πριν από ένα γεύμα. Τυλίγω το σαπούνι σε μια μικρή πλαστική σακούλα ή καπάκι μαλλιών που παρέχεται συχνά στα ξενοδοχεία.

9. Ιμάντες αποσκευών

„Λάβετε ιμάντες αποσκευών για τις παραδοτέες αποσκευές σας.“ Οι αποσκευές φαίνονται παρόμοιες και συχνά είναι ίδιες. Έτσι, η ταυτοποίηση των αποσκευών σας με ιμάντες αποσκευών σας βοηθά να τις βρείτε στο καρουζέλ. Επιπλέον, εάν σπάσει ένα φερμουάρ, τα υπάρχοντά σας θα παραμείνουν ασφαλή. Τέλος, ένας σημείωσε: «Μπορείτε να αγοράσετε λουράκια που έχουν υφαντό τον αριθμό σας».

Σχετικό: Η καλύτερη τσάντα Carryon για όλους τους ταξιδιώτες

10. Fanny Pack

Τέλος, ένας ταξιδιώτης συμβούλεψε τους ανθρώπους να πάρουν ένα fanny pack για ταξίδια. Και συμφωνώ. Αρχικά ήμουν διστακτικός λόγω του στυλ. Αλλά μιλήστε για αλλαγή παιχνιδιού. Δεν υπολογίζεται ως χειραποσκευή ή προσωπικό αντικείμενο. Έτσι, μπορείτε να μεταφέρετε πράγματα όπως το τηλέφωνο, το φορτιστή, την εξωτερική μπαταρία, το πορτοφόλι, το στυλό και το διαβατήριό σας.

Αυτό Νήμα ενέπνευσε αυτήν την ανάρτηση.


παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar