10 καλύτερες συμβουλές για ταξίδια με ένα μικρό παιδί στο εξωτερικό » Savoteur

0

Όταν ο πατέρας μου πέθανε, ταξίδεψα με το τρίχρονο παιδί μου από τη μια ακτή στην άλλη στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η ιδέα μιας διεθνούς πτήσης είναι συντριπτική! Παρ‘ όλα αυτά, ένα ζευγάρι που πήγαινε στο εξωτερικό ζήτησε από μια περιοδεύουσα κοινότητα συμβουλές για να ταξιδέψει με ένα δίχρονο νήπιο. Εδώ είναι οι καλύτερες προτάσεις τους.

1. The Infamous Airplane Ear Pop

Μιλήστε με τον γιατρό του παιδιού σας για τυχόν προτάσεις για αποσυμφόρηση στο αεροπλάνο. Ένα αξιοπρεπές αποσυμφορητικό θα είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό εάν χορηγηθεί πριν φτάσετε σε μεγάλα υψόμετρα. είναι κατάλληλο για τη διαχείριση του πόνου, όχι μόνο για όταν είναι άρρωστοι.

Σχετικό: Το καλύτερο ταξιδιωτικό σακίδιο πλάτης για κάθε περιπέτεια

2. Όχι ολονύκτια πτήσεις

Έχοντας υπόψη τους άλλους ενήλικες επιβάτες, πολλοί προτείνουν να αποφύγετε τις ολονύχτιες πτήσεις εάν πετάτε με ένα μικρό παιδί. Δυστυχώς, πολλοί κάνουν το λάθος να υποθέσουν ότι τα μικρά τους θα κοιμούνται καθ‘ όλη τη διάρκεια της διαδρομής με το αεροπλάνο.

Δεν το κάνουν? το αεροπλάνο είναι σκοτεινό, έτσι είστε εξαντλημένοι και το μωρό δεν θα σταματήσει να κλαίει. Αλλά, από την άλλη πλευρά, το παιδί σας δεν θα θυμάται τίποτα πριν από την ηλικία των έξι ετών, οπότε μην ανησυχείτε αν η βόλτα με το αεροπλάνο είναι εφιάλτης.

3. Δοκιμάστε το Bulkhead Seating

Το κάθισμα στο διάφραγμα είναι εξαιρετική ευχαρίστηση εάν θέλετε λίγο περισσότερο χώρο για τα πόδια για να κάνετε ελιγμούς με εσάς και το μικρό παιδί σας. Το Bulkhead είναι ένας σταθερός τοίχος, που σημαίνει ότι του λείπει μια σειρά καθισμάτων ακριβώς μπροστά σας. Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι δεν υπάρχει κάθισμα μπροστά σας, επομένως δεν υπάρχει χώρος αποθήκευσης κάτω από το κάθισμα.

4. Προετοιμάστε τους για την πτήση

Ένας γονέας πρόσφερε την επιλογή να ενημερώσει το παιδί σας για τα επερχόμενα γεγονότα. Ναι, είναι νήπια και μπορεί να μην το δείχνουν, αλλά το καταλαβαίνουν πολύ καλά αν αφιερώσετε χρόνο και τους το εξηγήσετε. Αυτός ο χρήστης πρόσθεσε ότι αγόρασε στο παιδί του «ένα βιβλίο για ένα παιδί που πετούσε σε ένα αεροπλάνο.

Το διαβάζαμε συχνά και μιλούσαμε για κάθε μέρος του ταξιδιού, από το να ετοιμάσουμε τα πράγματα μέχρι να κατέβουμε και να αλλάξουμε αεροπλάνο, μετά να κατεβούμε και να βρούμε τη γιαγιά». Και αγόρασαν επίσης ένα μεγάλο πακέτο ωτοασπίδες για τους επιβάτες γύρω τους στην πτήση σε περίπτωση που τα πράγματα δεν πήγαιναν καλά με το βιβλίο.

5. Αποκτήστε πολλά μίνι-βιβλία

Μια πρώην περιοδεύουσα νταντά σημείωσε ότι ήταν καλή ιδέα να φέρετε όσο το δυνατόν περισσότερα μίνι βιβλία, καθώς καταλαμβάνουν μόνο λίγο χώρο. Επιπλέον, μπορείτε να βρείτε μια τεράστια ποικιλία από μίνι-βιβλία στο Amazon.

6. Ο νόμος του Μέρφι και ένα νήπιο πάνε χέρι-χέρι

Τα νήπια εκπληρώνουν τον Νόμο του Μέρφι γιατί είναι καθαρό χάος. Ο χρόνος γιογιό δεν είναι βολικός σε ένα αεροπλάνο, γι‘ αυτό έχετε πάντα κάποια εφεδρικά ρούχα και εσώρουχα σε περίπτωση που καταστραφούν λόγω ατυχημάτων. Φροντίστε να κρατάτε σφιχτά και να παρακολουθείτε προσεκτικά το παιδί σας ενώ μετακινείστε στο αεροδρόμιο, ειδικά αν έχετε ένα παιδί που τολμά την περιπέτεια.

7. Οτιδήποτε δεν θέλετε να χάσετε θα πρέπει να είναι προσκολλημένο

Οι περισσότεροι άνθρωποι θα διαφωνούσαν με το να βάλετε λουρί στο παιδί σας, αλλά δεν είναι αντίθετοι με την τοποθέτηση πολύτιμων αντικειμένων. Αν είναι κάτι που δεν θέλετε να χάσουν, θα πρέπει να το συνδέσετε είτε με τον εαυτό σας είτε με το μικρό σας. Για παράδειγμα, το αγαπημένο αρκουδάκι της κόρης σας θα πρέπει να είναι δεμένο στη μέση της ή στο σώμα σας με κάποιο τρόπο.

8. One Parent On, One Parent Off

Οι πτήσεις με δύο γονείς θα πρέπει να γίνονται με βάρδιες. ένας γονέας ανοιχτός, ένας γονέας εκτός. Μπορεί να μην είναι διασκεδαστικό για τον γονέα που κάνει υπηρεσία μωρού, αλλά είναι καλύτερο για όλα τα εμπλεκόμενα μέρη. Κάποιος πρέπει να «έχει επίγνωση και να παίρνει έξυπνες αποφάσεις όταν ταξιδεύει διεθνώς με μια οικογένεια». Στην πτήση της επιστροφής για το σπίτι, οι γονείς εναλλάσσουν τις ευθύνες.

9. Εάν είναι προσβάσιμο, αλλάξτε πάνες στην τουαλέτα

Οι περισσότερες πτήσεις θα έχουν αλλαξιέρα στην τουαλέτα για να αλλάζετε την πάνα του μικρού σας. Όπως είναι λογικό, όλες οι πτήσεις δεν θα έχουν αυτήν την ευκολία, αλλά παρακαλούμε μην χρησιμοποιείτε τους δίσκους πλάτης καθισμάτων. Αυτό δεν είναι υγειονομικό και η μυρωδιά παραμένει σε όλη την καμπίνα του αεροπλάνου υπό πίεση.

Σχετικά: 10 τεράστια λάθη που έκαναν οι άνθρωποι και τα οποία διέλυσαν σοβαρά το ταξίδι τους

10. Εξαντλήστε τα πριν από την πτήση

Πάρτε ένα μάτσο χάρτινες σακούλες, γεμίστε τις με παιχνίδια, ξυλομπογιές, βιβλία ζωγραφικής κ.λπ., και έχετε έτοιμα. Ο αριθμός των αποσκευών που ετοιμάζετε εξαρτάται από τη διάρκεια της πτήσης. Η τελευταία αφίσα πρότεινε «να ξεσπάω ένα κάθε δύο-τρεις ώρες. Ήταν επίσης μια ανταμοιβή για την καλή συμπεριφορά».

Αυτό Νήμα ενέπνευσε αυτήν την ανάρτηση. Αυτό το άρθρο είναι εμπνευσμένο από το διαδίκτυο και δεν αντικατοπτρίζει απαραίτητα τις απόψεις ή τις απόψεις του Savoteur.


παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar