10 ενδιαφέρουσες θέσεις εργασίας με στέγαση » Savoteur

0

Ορισμένες θέσεις εργασίας προσφέρουν πολλά προνόμια, όπως παροχές υγείας, αμοιβές διακοπών και περιστασιακά μπόνους. Ωστόσο, όσοι αναζητούν μια θέση με πρόσθετα κίνητρα και θέλουν να εξοικονομήσουν περισσότερα έξοδα, μπορεί να θέλουν να εξετάσουν το υψηλότερο κόστος διαβίωσής τους – τη στέγαση.

Πράγματι, η στέγαση είναι συνήθως το μεγαλύτερο κόστος της Αμερικής. Κατά μέσο όρο, Οι Αμερικανοί ξοδεύουν 1.784 δολάρια του μηνιαίου εισοδήματός τους από τη στέγαση και τα σχετικά έξοδα, όπως υπηρεσίες κοινής ωφέλειας και συντήρηση.

Έχετε σκεφτεί ποτέ το ενδεχόμενο να μειώσετε τα έξοδα διαβίωσής σας με την εύρεση εργασίας όπου περιλαμβάνεται και η διαμονή; Μπορεί να ακούγεται πολύ καλό για να είναι αληθινό, αλλά στις μέρες μας, με τους ανθρώπους που χρειάζονται να εργαστούν σε διαφορετικές τοποθεσίες, η εύρεση εργασίας με τη στέγαση είναι δυνατή!

Θέσεις εργασίας με Στέγαση Περιλαμβάνονται

Από τη φιλοξενία και τον τουρισμό μέχρι την υπαίθρια εργασία και τη γεωργία, εδώ είναι 20 θέσεις εργασίας με στέγαση που περιλαμβάνονται στο πακέτο αποζημίωσης.

1. Στρατιωτικό Προσωπικό

Δεν είναι δουλειά για όλους, αλλά ένα πλεονέκτημα της μετακίνησης με τον στρατό είναι ότι πιθανότατα θα έχετε πολλές επιλογές στέγασης στη νέα τοποθεσία. Το στρατιωτικό προσωπικό λαμβάνει επίσης επίδομα στέγασης και επιδόματα μετακίνησης για να διευκολύνει τη μετάβαση.

Ως μέλος υπηρεσίας, υπάρχουν διάφορες επιλογές στέγασης, όπως στέγαση στρατιωτικών εγκαταστάσεων κρατικής ιδιοκτησίας, που εξοικονομεί ενοίκιο και υπηρεσίες κοινής ωφέλειας, και στέγαση μεμονωμένων στρατιωτικών εγκαταστάσεων, όπως «οι στρατώνες», που δεν ενοικιάζονται.

Εάν δεν επιθυμείτε να ζήσετε σε κρατική κατοικία, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το δικό σας Βασικό Επίδομα Στέγασης (BAH) για να πληρώσετε τους λογαριασμούς ενοικίασης και κοινής ωφέλειας. Το BAH σας καθορίζεται με βάση την τοποθεσία σας, τον βαθμό που έχετε στην υπηρεσία και εάν έχετε εξαρτώμενα άτομα.

Σχετικά: Οι καλύτερες δουλειές για 15χρονους

2. Πιλότος

Οι πιλότοι ενδέχεται να λάβουν δωρεάν διαμονή σε ξενοδοχείο όταν πετούν σε νέο προορισμό. Εμπορικές αεροπορικές εταιρείες, εταιρείες ιδιωτικών τζετ και άλλοι οργανισμοί που απασχολούν πιλότους συχνά παρέχουν καταλύματα σε πιλότους ενώ λείπουν από το σπίτι τους.

Η αεροπορική εταιρεία φροντίζει για τη διαμονή και τα έξοδα των μελών του πληρώματος κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού. Καθώς πολλοί πιλότοι δεν ζουν εκεί που έχουν την έδρα τους, κάποιοι επιλέγουν να μετακινηθούν. Ωστόσο, ας υποθέσουμε ότι οι πιλότοι χρειάζονται κάπου να μείνουν ενώ ταξιδεύουν μακριά από το σπίτι και δεν είναι σε κάποια αποστολή. Σε αυτήν την περίπτωση, εναπόκειται σε αυτούς να πληρώσουν οι ίδιοι για τέτοια καταλύματα.

Οι πιλότοι, ειδικά εκείνοι που εργάζονται με εμπορικές αεροπορικές εταιρείες, μπορούν να επωφεληθούν από σημαντικά πλεονεκτήματα, όπως κάλυψη υγειονομικής περίθαλψης – συμπεριλαμβανομένης της ασφάλισης ζωής, της όρασης και των οδοντιατρικών προγραμμάτων – μαζί με άλλα οφέλη όπως ο προγραμματισμός συνταξιοδότησης. Επιπλέον, οι έμπειροι πιλότοι ανταμείβονται για την αφοσιωμένη υπηρεσία τους με τη μορφή αύξησης του χρόνου αμειβόμενων διακοπών.

3. Καθηγητής TEFL

Η διδασκαλία της αγγλικής ως ξένης γλώσσας (TEFL) στο εξωτερικό συχνά συνοδεύεται από το πλεονέκτημα της δωρεάν διαμονής. Πολλοί εργοδότες παρέχουν θέσεις διδασκαλίας με στέγαση, καθιστώντας τον έναν προσιτό τρόπο για ταξίδια και εργασία ταυτόχρονα.

Η διαμονή ποικίλλει ανάλογα με τον εργοδότη. Ορισμένοι παρέχουν ένα διαμέρισμα δασκάλου ενώ άλλοι τους δίνουν κοινόχρηστη στέγαση. Ορισμένοι εργοδότες θα καλύψουν τους λογαριασμούς κοινής ωφελείας ή θα παρέχουν επιδόματα τροφίμων. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τους δασκάλους που εργάζονται σε καλοκαιρινή κατασκήνωση ή κρατικό πρόγραμμα.

Θα χρειαστείτε ένα Πιστοποιητικό TEFL, το οποίο μπορεί να αποκτηθεί έστω και σε λίγες εβδομάδες πλήρους φοίτησης, για να γίνεις πιστοποιημένος δάσκαλος. Εκτός από τη δωρεάν διαμονή, οι καθηγητές TEFL λαμβάνουν συχνά αποζημιώσεις πτήσης, ασφάλιση υγείας και άλλα προνόμια.

4. Διευθυντής ξενοδοχείου

Εκτός από έναν καλό μισθό 69.364 $ ετησίως κατά μέσο όροορισμένα ξενοδοχεία προσφέρουν διαμονή στους διαχειριστές του ξενοδοχείου τους για να τους παρέχουν στενή πρόσβαση στο ακίνητο και να διασφαλίσουν ότι είναι διαθέσιμοι για οποιεσδήποτε απαιτούμενες εργασίες μετά το ωράριο.

Η δυνατότητα δωρεάν διαμονής στο ξενοδοχείο είναι ένα υπέροχο όφελος αν το επιτρέψει η εταιρεία. Άλλες δυνατότητες περιλαμβάνουν την ευκαιρία να ταξιδέψετε στο εξωτερικό εάν εργάζεστε για μια παγκόσμια ξενοδοχειακή εταιρεία, δωρεάν ή με έκπτωση διαμονή σε άλλα ξενοδοχεία και προσβάσιμα μαθήματα επαγγελματικής ανάπτυξης.

Η τυπική εβδομάδα εργασίας πλήρους απασχόλησης μπορεί να εκτείνεται πέραν των 40 ωρών, απαιτώντας ενδεχομένως μερικές νύχτες ή Σαββατοκύριακα εδώ και εκεί. Ευτυχώς, οι διαχειριστές ξενοδοχείων μπορούν να πάρουν ρεπό όταν χρειάζεται και θα πρέπει να εξετάσουν το ενδεχόμενο να ταξιδέψουν σε άλλα ξενοδοχεία για νέες ιδέες.

5. Υπάλληλος Κρουαζιερόπλοιου

Στους υπαλλήλους του κρουαζιερόπλοιου, από μάγειρες μέχρι συνοδούς καμπίνας, παρέχονται καταλύματα στη θάλασσα. Αυτό μπορεί να κυμαίνεται από ένα απλό κοινόχρηστο δωμάτιο έως μια πιο πολυτελή ιδιωτική καμπίνα, ανάλογα με τη θέση τους και τον εργοδότη.

Η διαμονή σε ένα κρουαζιερόπλοιο ποικίλλει, με μερικά λιγότερο πολυτελή από άλλα. Καλύπτονται τα βασικά έξοδα διαβίωσης, όπως διαμονή, νερό, ρεύμα και φαγητό. Προσφέρουν επίσης δωρεάν ιατρική περίθαλψη, ένα τεράστιο μπόνους για τον μέσο Αμερικανό.

Οι εργαζόμενοι μπορούν συχνά να έχουν πρόσβαση σε άλλες ανέσεις όπως το γυμναστήριο, η πισίνα και οι εγκαταστάσεις ψυχαγωγίας κατά τη διάρκεια του ελεύθερου χρόνου τους. Εάν είστε γνώστες, μπορεί να εξοικονομήσετε το μεγαλύτερο μέρος του μισθού σας, καθώς δεν έχετε βαρείς λογαριασμούς να πληρώσετε. Αυτή είναι σίγουρα μια από τις πιο διασκεδαστικές δουλειές με επιλογές που περιλαμβάνουν στέγαση.

6. Νταντά

Συνήθως, οι νταντάδες μπορούν να ζουν χωρίς ενοίκιο, με τα γεύματα και τα έξοδα μεταφοράς να καλύπτονται ενώ εργάζονται. Αυτό είναι ένα ελκυστικό όφελος για τις νταντάδες που πρέπει να εξοικονομήσουν χρήματα ή θέλουν να ταξιδέψουν.

Οι νταντάδες μπορούν να εξοικονομήσουν έξοδα διαβίωσης ενώ εργάζονται με μερικά από τα πιο αγαπημένα άτομα—τα παιδιά που φροντίζουν! Είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για όσους αναζητούν μια εμπλουτισμένη επαγγελματική εμπειρία και μια ευκαιρία να αναπτυχθούν ως άτομο.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, οι νταντάδες μπορούν να ταξιδέψουν με οικογένειες στις διακοπές, επιτρέποντάς τους να πληρώνονται ενώ εξερευνούν άλλους προορισμούς.

Νταντάδες με εξειδικευμένο σύνολο δεξιοτήτων, για παράδειγμα, εκείνες με διαπιστευτήρια μαγειρικής ή που γνωρίζουν πώς να διδάξετε αγγλικά ή μια ξένη γλώσσα, μπορεί να κερδίσουν περισσότερα για τις υπηρεσίες τους. Απλώς θυμηθείτε να ελέγξετε το συμβόλαιό σας λεπτομερώς πριν αποδεχτείτε έναν ρόλο νταντάς.

7. Εργάτης εξέδρας πετρελαίου

Ας υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με τις πολλές ώρες και μπορείτε να χειριστείτε δύσκολες συνθήκες. Σε αυτήν την περίπτωση, ένας εργαζόμενος σε εξέδρα πετρελαίου μπορεί να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εξοικονομήσετε χρήματα ενώ κερδίζετε έναν καλό μισθό. Επιπλέον, η ζωή σε μια εξέδρα πετρελαίου δεν μοιάζει με τίποτα άλλο!

Οι εργάτες εξέδρας πετρελαίου μπορούν να επωφεληθούν από τη δωρεάν στέγαση και τα γεύματα παρέα με τους συνομηλίκους τους από τον τομέα των κοιτασμάτων πετρελαίου. Το κατάλυμα περιλαμβάνει συνήθως κοινόχρηστο χώρο ύπνου με ντους και τουαλέτες. Πολλές εξέδρες άντλησης πετρελαίου έχουν σύνδεση στο διαδίκτυο, οπότε ευτυχώς, δεν θα μείνετε ποτέ χωρίς σέρβις.

Οι υπεράκτιες και οι χερσαίες εξέδρες είναι συχνά εξοπλισμένες με ψυχαγωγικές ανέσεις, όπως μικρές κινηματογραφικές αίθουσες, κονσόλες βιντεοπαιχνιδιών και τραπέζια μπιλιάρδου— όλα αυτά παρέχονται για να εγγυηθούν ότι ο χρόνος που θα λείπετε από τη δουλειά δεν θα είναι βαρετός!

8. Αγροτικός εργάτης

Για να βγείτε στη φύση και να ζήσετε την αγροτική ζωή, σκεφτείτε να γίνετε εργάτης σε αγρόκτημα. Η εθελοντική εργασία σε ένα αγρόκτημα συνήθως περιλαμβάνει πολλούς διαφορετικούς τύπους θέσεων εργασίας με στέγαση και καταλύματα που κυμαίνονται από ιδιωτικό δωμάτιο και άλλα οφέλη, όπως γεύματα.

Φυτέψτε δέντρα, ξεριζώστε τα χωράφια, μαζέψτε βιολογικά συστατικά και φροντίστε τις αγελάδες, τα πρόβατα, τους χοίρους και τα κοτόπουλα. Αρμέγετε τις κατσίκες και μάθετε πώς να μαγειρεύετε διάφορα πιάτα με φρέσκα προϊόντα! Κάθε φάρμα είναι διαφορετική, οπότε ποτέ δεν ξέρεις τι εμπειρίες σε περιμένουν.

Γίνεσαι μέλος του νοικοκυριού και μαθαίνεις για την τοπική κουλτούρα και έθιμα. Επιπλέον, μπορείτε να ζήσετε με μια οικογένεια που μπορεί να σας μιλήσει για τη χώρα και τις παραδόσεις της. Είναι μια ευκαιρία να κάνετε νέους φίλους από πολλά πολιτιστικά υπόβαθρα!

Θα μπορείτε επίσης να εξερευνήσετε τη γύρω ύπαιθρο, κάτι που μπορεί να είναι απίστευτα θεραπευτικό στον πολυάσχολο κόσμο του σήμερα.

9. House Sitter

Συνήθως παρέχεται δωρεάν διαμονή σε έναν επιστάτη σπιτιού με αντάλλαγμα την παρακολούθηση του ακινήτου και τη φροντίδα των απαραίτητων εργασιών όσο ο ιδιοκτήτης του σπιτιού λείπει. Οι ευθύνες μπορεί να περιλαμβάνουν το πότισμα φυτών, τη συλλογή αλληλογραφίας και τη διατροφή κατοικίδιων ζώων.

Πολλές ευκαιρίες για διαμονή σε σπίτι είναι απλήρωτες, αλλά παρέχουν δωρεάν διαμονή, ενώ ορισμένα μέρη προσφέρουν ένα μικρό επίδομα. Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ταξιδέψετε και να εξοικονομήσετε χρήματα ταυτόχρονα.

Αν αγαπάτε τα ζώα, υπάρχουν πολλές ευκαιρίες να καθίσετε και να φροντίσετε κατοικίδια.

Το σπίτι μπορεί να είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για να εξερευνήσετε διάφορα μέρη του κόσμου χωρίς να ανησυχείτε για την πληρωμή της διαμονής. Επιπλέον, είναι μια ιδανική επιλογή εάν έχετε λιγότερες δεσμεύσεις που σας εμποδίζουν να αναλάβετε αυτό το είδος εργασίας.

Σκεφτείτε να αναλάβετε έναν ρόλο στο διαδίκτυο, όπως ελεύθερος επαγγελματίας ή φροντιστήριοπου σας δίνει τη δυνατότητα να εργάζεστε εξ αποστάσεως για να χρηματοδοτήσετε τον τρόπο ζωής σας στο ταξίδι.

10. Εποχικοί Εργάτες

Από την εργασία σε ένα χιονοδρομικό κέντρο ή ένα εθνικό πάρκο μέχρι τη δραστηριότητα που οδηγεί σε ένα σχολείο, πολλές εποχικές ευκαιρίες παρέχουν στέγαση και άλλα προνόμια.

Εκτός από τη σημαντική εξοικονόμηση διαμονής, οι εποχιακές θέσεις εργασίας προσφέρουν συχνά οφέλη όπως εκπτώσεις σε τρόφιμα, δραστηριότητες και ενοικίαση εξοπλισμού. Επιπλέον, μπορείτε να γνωρίσετε ομοϊδεάτες σε όλο τον κόσμο, να χτίσετε νέες δεξιότητες και να δημιουργήσετε αναμνήσεις που θα διαρκέσουν μια ζωή!

Τοποθεσίες όπως WanderJobs, AnywhereWorksκαι Εποχικοί Εργάτες παρέχουν θέσεις εργασίας περιπέτειας σε εξωτερικούς χώρους και εποχιακές εργασίες από όλες τις γωνιές του κόσμου. Φροντίστε να δείτε τις αγγελίες εργασίας τους αν αυτό είναι κάτι που σας ενδιαφέρει!

Βρείτε Προσιτές Ενοικιαζόμενες Κατοικίες

Εάν είστε χαμηλού εισοδήματος, ηλικιωμένοι ή ανάπηροι με οποιονδήποτε τρόπο, το Υπουργείο Στέγασης και Αστικής Ανάπτυξης των ΗΠΑ (HUD) μπορεί να είναι σε θέση να σας βοηθήσει να βρείτε οικονομικά προσιτή ενοικίαση κατοικίας.

Παρόλο που το HUD δεν διαθέτει ενοικιαζόμενα ακίνητα, παρέχει κεφάλαια σε πολιτείες και ιδιοκτήτες κτιρίων που μπορούν να προσφέρουν καλύτερες επιλογές για την ενοικίαση ενός ακινήτου που οι άνθρωποι θα μπορούσαν διαφορετικά να δυσκολευτούν να αντέξουν οικονομικά.

Σχετικά: 12 εκπληκτικές δουλειές που πληρώνουν καλά

Άλλα προνόμια και οφέλη

Οι θέσεις εργασίας με περιλαμβανόμενη στέγαση παρέχουν στους εργαζομένους μια μοναδική ευκαιρία να εξοικονομήσουν χρήματα, ενώ παράλληλα κερδίζουν έναν καλό μισθό. Είναι σημαντικό να ερευνήσετε τις ανέσεις της περιοχής πριν από τη μετεγκατάσταση και να ρωτήσετε για τις ιδιαιτερότητες της προσφοράς εργασίας, όπως τον τύπο της παρεχόμενης κατοικίας και τα πρόσθετα οφέλη.

Μερικοί εργοδότες μπορεί να προσφέρουν πρόσθετα οφέλη, όπως ιατρική ασφάλιση ή χρόνο διακοπών μαζί με την εργασία. Φροντίστε να ρωτήσετε σχετικά με αυτά τα επιπλέον προνόμια πριν αποδεχτείτε μια καριέρα που περιλαμβάνει στέγαση. Επιπλέον, ορισμένοι εργοδότες είναι ανοιχτοί στη διαπραγμάτευση υψηλότερου μισθού, εάν απαιτείται για να αναλάβει ένας εργαζόμενος τη θέση.

Ωστόσο, διαβάστε τα ψιλά γράμματα και κατανοήστε τι περιλαμβάνει η προσφορά εργασίας πριν υπογράψετε στη διακεκομμένη γραμμή. Η γνώση των λεπτομερειών της σύμβασης εργασίας σας μπορεί να σας βοηθήσει να πάρετε μια τεκμηριωμένη απόφαση σχετικά με την προσφορά εργασίας και στέγασης. Εάν όλα πάνε καλά, θα μπορούσατε να βρείτε τον εαυτό σας να εργάζεται σε μια νέα και συναρπαστική τοποθεσία ενώ θα έχετε ένα μέρος για να ζήσετε!

Αυτό το άρθρο εμφανίστηκε αρχικά στο Savoteur.


Η Caitriona είναι ιδιωτικός καθηγητής ξένων γλωσσών και ιδρυτής του TPR Teaching. Η Caitriona διδάσκει την αγγλική γλώσσα από το 2016. Έχει διδάξει σε σχολεία στην Ισπανία και το Ηνωμένο Βασίλειο και διδάσκει διαδικτυακά. Στο ιστολόγιό της, θα βρείτε τόνους άρθρων στην αγγλική γλώσσα, φύλλα εργασίας, πόρους, συμβουλές και συμβουλές για μαθητές και δασκάλους.


παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar