10 αληθινά πράγματα για τα οποία οι μη Αμερικανοί ανησυχούν περισσότερο για την Αμερική » Savoteur

0

Τι σας ανησυχεί περισσότερο για την Αμερική; Θα πάω πρώτος. Ως Αμερικανός σε ένα διαφυλετικό ζευγάρι, ανησυχώ περισσότερο για την απειλή του εμφυλίου πολέμου.

Έχω ακούσει μερικά χαλαρά τραγούδια που εκπέμπουν μίσος και έχω διαβάσει τρομακτικά πράγματα σχετικά με την πολωτική πολιτική και την πολιτική αναταραχή. Είναι μια ανησυχία. Αφού κάποιος ρώτησε μη Αμερικανούς ποιες ήταν οι ανησυχίες τους, αυτές ήταν οι μεγαλύτερες εξομολογήσεις τους.

1. Πολιτιστικοί πόλεμοι

Αμερικανός κουκουλοφόρος mrhighsky
Πίστωση εικόνας: Φωτογραφίες κατάθεσης – mrhighsky.

Κάποιος παραδέχτηκε ότι ο ασταθής πολιτιστικός πόλεμος έχει φαινομενικά καταλάβει όλες τις πτυχές της αμερικανικής ζωής και σύντομα θα εξαπλωθεί στην Ευρώπη. Αυτός ο ανόητος πόλεμος έχει συσκοτίσει κρίσιμα και ουσιαστικά κοινωνικά ζητήματα που χρήζουν αντιμετώπισης.

Αυτή η εσωτερική σύγκρουση έχει στρέψει τη μια πλευρά του «ψηφοφόρου πληθυσμού εναντίον της άλλης που βασίζεται σε μη ζητήματα». Δυστυχώς, τα μέσα ενημέρωσης συνεχίζουν να φουντώνουν τις φλόγες, και έτσι αυτή η άσκοπη πολιτιστική ανοησία θα καταλήξει να «πολώσει την Ευρώπη».

2. Γιατί υπάρχει χώρος κάτω από τον πάγκο του μπάνιου

Αμερικανικοί πάγκοι μπάνιου kzlobastov
Πίστωση εικόνας: Φωτογραφίες κατάθεσης – kzlobastov.

Κανείς δεν καταλαβαίνει γιατί υπάρχει χώρος κάτω από τους πάγκους του μπάνιου, αλλά πολλοί συμφωνούν ότι πρέπει να προσφέρουν πολύ περισσότερη ιδιωτικότητα από ό,τι κάνουν. Δεν υπάρχει λόγος να περάσει κάποιος από το περίπτερο, να κρυφοκοιτάξει τους άδειους χώρους και να σας δει στον πάγκο.

Ο ένας διευκρίνισε ότι είναι άβολο και παράβαση. Ας μην ξεχνάμε τα υπέροχα μικρά παιδιά που τους αρέσει να χώνουν το κεφάλι τους στους πάγκους μέσα από το χώρο στο κάτω μέρος.

3. Η ρευστότητα του «εθνικού συμφέροντος».

Αμερικανική σημαία χαιρετίζει την κόρη
Πίστωση εικόνας: Φωτογραφίες κατάθεσης – κόρη.

Πολλοί μη Αμερικανοί πιστεύουν ότι το «Εθνικό Συμφέρον» είναι μια εσφαλμένη ονομασία που χρησιμοποιείται για να δικαιολογήσει την κυβέρνηση των ΗΠΑ να διαπράττει τρομερές πράξεις μετά τον Β‘ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Ο πόλεμος κατά της τρομοκρατίας και ο εκφοβισμός σε άλλα έθνη είναι μερικές φρικαλεότητες που μαγειρεύονται από άτομα με λοξή αίσθηση ηθικής και σωστού έναντι λάθους. Δυστυχώς, αυτά τα ηθικά διεφθαρμένα άτομα έχουν «ανέβει στην κορυφή».

4. Η νοοτροπία «Είμαστε οι καλύτεροι».

Αμερικανική υπερηφάνεια
Πίστωση εικόνας: Φωτογραφίες κατάθεσης – Rawpixel.

Η νοοτροπία της Αμερικής „δεν μπορούμε να νικηθούμε“ τρίβει τον υπόλοιπο κόσμο με λάθος τρόπο. Δυστυχώς, η χώρα πρέπει να αναλύσει κριτικά το λάθος με τον τρόπο της. Διαιωνίζει το ζήτημα του να μην μπορείς ποτέ να λύσεις ένα πρόβλημα ταυτόχρονα. Κάποιος επεσήμανε ότι «η μεγαλύτερη χώρα στον κόσμο δεν έχει καν δωρεάν υγειονομική περίθαλψη».

5. Η Αμερική είναι επικίνδυνη

Αμερικανική σημαία με σφαίρες
Πίστωση εικόνας: Φωτογραφίες κατάθεσης – alexkich.

Ο κίνδυνος στην Αμερική κάνει πολλούς επισκέπτες να ανησυχούν. Αρκετοί άνθρωποι από την περιοχή της Σκανδιναβίας δήλωσαν ότι ο μεγαλύτερος φόβος τους είναι το ζήτημα των όπλων στην Αμερική.

Μερικοί παραδέχθηκαν ότι «είναι πολύ άβολα όταν περπατάω στη Walmart βλέποντας όπλα και γνωρίζοντας ότι οι άνθρωποι εκεί περπατούν επίσης με όπλα». Επιπλέον, επανέλαβαν ότι «τα όπλα δεν σε κρατούν ασφαλή. Είναι σαν να πολεμάς τη φωτιά με τη φωτιά».

6. Γιατί οι Αμερικανοί είναι τόσο θυμωμένοι;

θυμωμένη γυναίκα 2
Πίστωση εικόνας: Φωτογραφίες κατάθεσης – olly18.

Στον σημερινό κόσμο, υπάρχουν πολλά πράγματα για τα οποία πρέπει να κοιτάμε και να είμαστε ευγνώμονες, αλλά σύμφωνα με πολλούς, οι Αμερικανοί είναι πάντα θυμωμένοι. Η ρίζα του ζητήματος θα μπορούσε να είναι τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Πράγματα όπως το Facebook, το Twitter και το TikTok τροφοδοτούν σημαντικά αυτό το πρόβλημα.

Δεν μπορεί να καθοριστεί η αίσθηση γαλήνης που νιώθετε όταν είστε ελεύθεροι από τα social media. Αλλά, για να μην παρεξηγηθούμε ως εντελώς άχρηστο, θα μπορούσε να υπάρχουν σημαντικά οφέλη από τη διατήρηση ενός λογαριασμού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Είναι «ενδιαφέρον το πώς τα επίπεδα άγχους στην κοινωνία φαινόταν χαμηλότερα όταν δεν υπήρχε μια πλατφόρμα για να πούμε οτιδήποτε με ανωνυμία. Αφαίρεσε την κοινωνική προσδοκία να είσαι ευγενικός με τον συνάνθρωπό σου».

7. Θα μπορούσατε να σας μηνύσουν για οτιδήποτε

δικηγόρος με χρήματα Ελνούρ
Πίστωση εικόνας: Elnur από το Canva.com.

Μπορείτε να μηνυθείτε για οτιδήποτε, ακόμα και όταν δεν φταίει. Για παράδειγμα, μερικά μικρά παιδιά θα μπορούσαν να παίξουν στο χιόνι στην αυλή σας χωρίς την άδειά σας. Εάν ένα από αυτά τα παιδιά τραυματιστεί, ίσως γλίστρησαν σε ένα κομμάτι πάγου και άνοιξαν το κεφάλι τους.

Οι γονείς αυτού του παιδιού θα μπορούσαν τότε να σας μηνύσουν. Παρόλο που βρίσκονταν στην ιδιοκτησία σας χωρίς άδεια, οι άμεσες ενέργειές σας δεν το προκάλεσαν. Δεν είναι συνηθισμένο, αλλά οι δικηγόροι είναι πρόθυμοι να το πάρουν εκεί.

8. American Pride

Αμερικανίδα
Πίστωση εικόνας: Φωτογραφίες κατάθεσης – oestyle.

Η πτώση κάθε μεγάλης δύναμης προήλθε από την ύβρη της. Η υπερβολική υπερηφάνεια ή η αυτοπεποίθηση καθορίζουν την ύβριση και καθορίζουν την ολοένα και μεγαλύτερη επιτυχία που επιτυγχάνετε. Η Αμερική πρέπει να μάθει από την ιστορία και τα «λάθη της Βρετανίας ή να τα εντάξει στην κατηγορία που έχει γίνει» γιατί «η ταπεινοφροσύνη γεννά ευγένεια».

9. Λατρεία του Καπιταλισμού

καπιταλιστικά κτίρια Marciej Bledowski
Πίστωση εικόνας: Marciej Bledowski από το Canva.com.

Πολλοί άνθρωποι στο νήμα ανησυχούσαν για το πώς η Αμερική θαυμάζει τον καπιταλισμό, δηλώνοντας, «είναι ανατριχιαστικό». Αποδεικνύεται αναποτελεσματικό όταν κοιτάξετε τον σχετικά μικρό αριθμό εκατομμυριούχων και δισεκατομμυριούχων σε σύγκριση με τον αυξανόμενο αριθμό ανθρώπων που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να πληρώσουν ούτε έναν ιατρικό λογαριασμό 1000 $. Πολλοί δεν μπορούν να καταλάβουν πώς «ορισμένοι επικροτούν αυτό το σύστημα ως την κορυφή του ανθρώπινου πολιτισμού».

10. Γιατί οι τουαλέτες δεν συνοδεύονται από μπιντέ

μπιντέ mariakray
Πίστωση εικόνας: Φωτογραφίες κατάθεσης – mariakray.

Η επιστήμη αποδεικνύει ότι το χαρτί τουαλέτας από μόνο του δεν καθαρίζει όπως θα έπρεπε μετά το νούμερο δύο. Πάνω από το 80% των λουτρών του κόσμου διαθέτουν μπιντέ εγκατεστημένο, οπότε το ερώτημα είναι, τι χρειάζεται η Αμερική τόσο πολύ για να τυποποιήσει αυτήν την πρακτική;

Αυτό Νήμα ενέπνευσε αυτή την ανάρτηση. Αυτό το άρθρο είναι εμπνευσμένο από το διαδίκτυο και δεν αντικατοπτρίζει απαραίτητα τις απόψεις ή τις απόψεις του Savoteur.


παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar