Πώς να χρησιμοποιήσετε το Churning της πιστωτικής κάρτας για να ταξιδέψετε δωρεάν » Savoteur

0

Οι πιστωτικές κάρτες είναι κάτι που οι άνθρωποι χρησιμοποιούν συχνά με προσοχή. Μπορούν να φέρουν περιττό χρέος εάν δεν έχετε πειθαρχία και γενικά, οι άνθρωποι κουβαλούν περίπου ένα έως δύο χαρτιά προσωπικά.

Η αναδόμηση πιστωτικών καρτών είναι μια μέθοδος ανοίγματος και κλεισίματος πολλών πιστωτικών καρτών για να αποκτήσετε πόντους και μίλια για να ταξιδέψετε δωρεάν. Αν θέλετε να κερδίσετε πολλούς πόντους και μίλια, το να έχετε πολλές πιστωτικές κάρτες μπορεί να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε αυτό το μονοπάτι. Το να κερδίσετε ανταμοιβές και να μην βλάψετε την πίστωσή σας μπορεί να είναι δύσκολο και να κάνει πολλούς ανθρώπους να αισθάνονται άβολα.

ο Reddit ανατριχιαστικό νήμα συχνά έχει καλές πληροφορίες για να βοηθήσει τους ανθρώπους να καθοδηγήσουν το ταξίδι τους για να εξασφαλίσουν δωρεάν ταξίδια, αλλά πρέπει να είστε οργανωμένοι και να εξοφλείτε την κάρτα σας στο τέλος κάθε μήνα. Χρειάζεται στρατηγική και μερικές φορές πρέπει να απευθυνθείτε σε άλλες πλατφόρμες για να μάθετε πώς να το κάνετε αυτό.

Η ανατροπή πιστωτικών καρτών συχνά αποδοκιμάζεται από τις εταιρείες πιστωτικών καρτών. Δεν είναι στην επιχείρηση για να χάσουν χρήματα, αλλά στη βιομηχανία για να βγάλουν χρήματα. Είναι ένα λεπτό θέμα για το οποίο πολλές εταιρείες προσπαθούν να προειδοποιήσουν. Ως ταξιδιωτικός χάκερ, προσπαθώ να κρατήσω τα πράγματα απλά, αλλά πρέπει να έχετε κάποια στρατηγική.

Η πειρατεία ταξιδιού μπορεί μερικές φορές να χρησιμοποιήσει την ανατροπή πιστωτικών καρτών για να βοηθήσει στην επίτευξη των στόχων τους.

Τι είναι το Travel Hacking;

Ταξιδιωτικό χακάρισμα είναι ο τρόπος απόκτησης δωρεάν ή φθηνότερων ταξιδιών κερδίζοντας πόντους και μίλια μέσω εγγραφών πιστωτικών καρτών και μπόνους.

Με απλά λόγια, οι εταιρείες πιστωτικών καρτών θέλουν οι άνθρωποι να εγγραφούν για τις κάρτες τους. Δίνουν μπόνους για την επίτευξη ελάχιστων δαπανών και ο πελάτης έχει τώρα χρήματα που μπορεί να χρησιμοποιήσει για ταξίδια.

Το ταξιδιωτικό χακάρισμα δεν είναι παράνομο, αλλά συγκεκριμένοι τρόποι όπως οι κατασκευαστικές δαπάνες μπορεί να θεωρηθούν παράνομοι ή να εκμεταλλεύονται εταιρείες πιστωτικών καρτών. Ωστόσο, πρόκειται για να κερδίσετε πόντους και μίλια για να ταξιδέψετε δωρεάν.

Μέσω του ταξιδιωτικού hacking, μπορείτε να μάθετε πώς να μεγιστοποιήσετε τις πιστωτικές σας κάρτες για να κερδίσετε περισσότερους πόντους και μίλια. Οι περισσότεροι άνθρωποι το κάνουν με τον παλιομοδίτικο τρόπο. πετάτε με μια συγκεκριμένη αεροπορική εταιρεία ή χρησιμοποιείτε ένα συγκεκριμένο ξενοδοχείο για να φτάσετε σε περισσότερα μίλια και βραβεία.

Πιστωτικές κάρτες όπως οι Chase, Capital One, Citi και American Express, σας επιτρέπουν να έχετε μπόνους υψηλότερης κατηγορίας μέσω των πυλών χρήσης των καρτών τους. Το Chase Sapphire Reserve και το Preferred επιτρέπουν το 5πλάσιο των χρημάτων που δαπανώνται στην πύλη τους. Η κάρτα Capital One Venture X επιτρέπει το ίδιο πράγμα.

Με αυτά τα μπόνους κατηγορίας, μπορείτε να συγκεντρώσετε περισσότερους πόντους και μίλια για να μεταφέρετε σε προγράμματα αεροπορικών εταιρειών όπως η United ή το πρόγραμμα KrisFlyer της Singapore Air για να κάνετε κράτηση για επιχειρήσεις ή ακόμα και εισιτήρια πρώτης θέσης για διεθνείς προορισμούς.

Μερικές από τις καλύτερες πιστωτικές κάρτες ανταμοιβής είναι οι κάρτες ταξιδιού. Μπορείτε να τα συνδυάσετε με κάρτες επιστροφής μετρητών και επαγγελματικές πιστωτικές κάρτες για να αποκομίσετε ακόμη περισσότερες ανταμοιβές. Οι πιθανότητες είναι ατελείωτες.

Σχετικό: Τι είναι μια καλή πιστωτική βαθμολογία

Τι είναι το Churning πιστωτικών καρτών;

Η αναδόμηση πιστωτικών καρτών ανοίγει τις κάρτες, χτυπά τα μπόνους εγγραφής και τις κλείνει. Οι άνθρωποι θα χρησιμοποιήσουν την ανατροπή πιστωτικών καρτών για να κερδίσουν αεροπορικά μίλια, ταξιδιωτικές ανταμοιβές ή επιστροφή μετρητών.

Μπορείτε να επιτύχετε πολλά μπόνους και να αποκομίσετε τις ανταμοιβές μέσω πολλών καρτών όπως οι πιστωτικές κάρτες Chase ή οι κάρτες American Express.

Η ανάδευση πιστωτικών καρτών κάνει τη διαδικασία να κερδίζετε πόντους και μίλια πιο γρήγορη.

Το μόνο που έχετε να κάνετε:

  • Ανοίξτε μια κάρτα για ένα συγκεκριμένο νόμισμα πιστωτικής κάρτας όπως Ultimate Rewards Points ή μίλια αεροπορικής εταιρείας με πιστωτική κάρτα.
  • Πατήστε το μπόνους πιστωτικής κάρτας για να λάβετε γρήγορα τις ανταμοιβές.
  • Μόλις αποκτήσετε το μπόνους, κλείστε την κάρτα προτού φτάσει η ετήσια χρέωση στον λογαριασμό.
  • Ξεπλύνετε και επαναλάβετε

Πολλοί ταξιδιωτικοί χάκερ χρησιμοποιούν αυτή τη μέθοδο για να αποκτήσουν αεροπορικά ταξίδια business class και πρώτης κατηγορίας καθ‘ όλη τη διάρκεια του έτους. Είναι μέρος της μακροπρόθεσμης στρατηγικής τους να ταξιδεύουν δωρεάν. Πολλές εταιρείες πιστωτικών καρτών έχουν λάβει μέτρα ασφαλείας για να μην επιτρέψουν κάτι τέτοιο.

Ορισμένες εταιρείες σάς επιτρέπουν να αποκτήσετε ένα δεύτερο μπόνους μόνο μετά από 24 μήνες ή εταιρείες όπως η Chase έχουν τον κανόνα 5/24. Μπορείτε να κάνετε αίτηση μόνο για πέντε πιστωτικές κάρτες σε 24 μήνες, διαφορετικά δεν θα λάβετε νέα κάρτα.

Μερικές από αυτές τις στρατηγικές μπορεί να μην είναι κατάλληλες για όλους. Υπάρχουν πολλά μειονεκτήματα σε αυτές τις στρατηγικές, και πρέπει επίσης να είστε αφοσιωμένοι και οργανωμένοι για να το πετύχετε.

Πώς η ανατροπή πιστωτικών καρτών επηρεάζει την πίστωση

Όταν ανοίγετε νέες πιστωτικές κάρτες, πρέπει να είστε προσεκτικοί σχετικά με τους παράγοντες που διαμορφώνουν το πιστωτικό σας σκορ και πώς οι εταιρείες βλέπουν πόσα ξοδεύετε και πόσες αιτήσεις ανοίγετε.

Το πιστωτικό σκορ λαμβάνει υπόψη πολλούς παράγοντες όπως:

  • Ιστορικό πληρωμών
  • Οφειλές
  • Διάρκεια πιστωτικού ιστορικού
  • Πιστωτικό μείγμα
  • Νέα πίστωση.

Με την εισροή νέων εφαρμογών, μπορεί να πετάξετε μερικές κόκκινες σημαίες και οι τράπεζες να νομίζουν ότι αντιμετωπίζετε οικονομικό πρόβλημα.

Επίσης, να είστε προσεκτικοί με τη διαθέσιμη πίστωσή σας. Οι εταιρείες πιστωτικών καρτών θέλουν οι χρήστες να χρησιμοποιούν λιγότερο από το 30% της πίστωσής τους.

Το άνοιγμα των καρτών μπορεί να σας το επιτρέψει αυξήστε το πιστωτικό σας σκορ. Με την εξόφληση του χρέους και την ευθύνη, μπορείτε να μετακινήσετε το πιστωτικό αποτέλεσμά σας από μια δίκαιη βαθμολογία σε πολύ υψηλότερη.

Τράπεζες που προστατεύουν τον εαυτό τους από τους Churners πιστωτικών καρτών

Ο κανόνας του Chase 5/24:

Όταν εξετάζετε τη δημιουργία μιας στρατηγικής, πρέπει να προσέχετε τον κανόνα Chase 5/24. Ο Chase δεν θέλει οι άνθρωποι να εγγράφονται για κάρτες και να ακυρώνουν συνεχώς. Μπορούν να το δουν αυτό όταν κάνετε αίτηση για νέες κάρτες. Είναι πολύ έξυπνοι με τέτοια πράγματα.

Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να διαλέξετε κάποιες κάρτες που είναι κάρτες Chase για τις οποίες μπορείτε να κάνετε αίτηση χωρίς να πατήσετε τον Κανόνα Chase 5/24. Είμαι λάτρης του Chase Sapphire Preferred Card ή του Chase Sapphire Reserve Card.

Μπορείτε ακόμη και να συνεργαστείτε με το Chase Freedom Unlimited και το Chase Freedom Flex. Αυτές οι δύο κάρτες βοηθούν να κερδίσετε ακόμα περισσότερους πόντους μέσω του προγράμματος Chase Ultimate Rewards.

Στη συνέχεια, θα έκανα αίτηση για άλλες κάρτες που δεν είναι Chase. Η αίτηση για άλλες κάρτες αργότερα σάς βοηθά να αποφύγετε τον Κανόνα Chase 5/24.

Κανόνες American Express

Η American Express επιτρέπει μόνο ένα μπόνους καλωσορίσματος για ένα άτομο κατά τη διάρκεια της ζωής του. Μόλις λάβετε αυτό το μπόνους, δεν θα λάβετε ποτέ άλλο μπόνους σε αυτήν την κάρτα ξανά.

Κανόνες πιστωτικής κάρτας Citi:

Η Citi έχει κανόνα 48 μηνών. Μόλις λάβετε το μπόνους εγγραφής τους, δεν μπορείτε να λάβετε ξανά το μπόνους τους για 48 μήνες.

Εφαρμόστε ορισμένες έννοιες κατασκευασμένων δαπανών.

Τώρα οι κατασκευασμένες δαπάνες μπορεί να ακούγονται λίγο παράνομες, αλλά δεν είναι. Οι κατασκευαστικές δαπάνες είναι η δαπάνη χρημάτων για την επίτευξη ανταμοιβών καρτών από πιστωτικές κάρτες. Πρέπει να κάνετε αρκετές δαπάνες εκεί που δεν χάνετε χρήματα.

Εάν βγαίνετε έξω για φαγητό με πολλούς φίλους, θα μπορούσατε να βάλετε το γεύμα στην πιστωτική σας κάρτα και να ζητήσετε από τους φίλους να σας επιστρέψουν σε μετρητά. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την κάρτα σας για να εξοφλήσετε το ενοίκιο μέσω εφαρμογών όπως το Plastiq ή ακόμα και να χρησιμοποιήσετε την κάρτα σας για να πληρώσετε λογαριασμούς. Οτιδήποτε μπορείτε να ξοδέψετε χρήματα μπορεί να σας βοηθήσει να επιτύχετε αυτές τις ανταμοιβές.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις έννοιες για να πετύχετε την ελάχιστη δαπάνη.

Πιστωτικές κάρτες Προσοχή

Η ανατροπή πιστωτικών καρτών δεν είναι για όλους. Φέρνει πολλές πολυπλοκότητες αλλά και πολλές ανταμοιβές και μπόνους. Εάν σκέφτεστε να κάνετε κάποια ανατροπή της πιστωτικής σας κάρτας, είναι καιρός να βεβαιωθείτε ότι κάποιοι από αυτούς τους άλλους παράγοντες δεν θα επηρεάσουν τη στρατηγική σας.

Αγορά σπιτιού:

Εάν σκέφτεστε να αγοράσετε ένα σπίτι σύντομα, προσέξτε να ανακατεύετε τις πιστωτικές κάρτες. Οι στεγαστικοί δανειστές δεν συμπαθούν εκείνους τους ανθρώπους που ανοίγουν και κλείνουν κάρτες σε μια συγκεκριμένη περίοδο. Φέρνει κάποιο φόβο σε αυτούς να δουν αν μπορείτε να χειριστείτε νέο χρέος. Είναι καλύτερο να μην ανακατεύετε πολλές κάρτες εάν ετοιμάζεστε να αγοράσετε ένα σπίτι.

Έλλειψη οργάνωσης

Θα ήταν καλύτερο να οργανωθείτε. Ορισμένες πιστωτικές κάρτες έχουν σημαντικές χρεώσεις και, αν δεν τις χρησιμοποιείτε, μπορεί να ξοδέψετε περισσότερα για την προμήθεια από ό,τι αξίζει η κάρτα. Ορισμένες κάρτες αξίζουν το κόστος, όπως τα ξενοδοχεία που σας δίνουν μια διανυκτέρευση δωρεάν, αλλά είναι καλύτερο να είστε οργανωμένοι.

Ένα άλλο πράγμα σχετικά με την οργάνωση είναι όταν πραγματοποιείτε δαπάνες παραγωγής και ξέρετε ότι πρέπει να κερδίσετε ένα μπόνους, βεβαιωθείτε ότι έχετε ένα σχέδιο για να πετύχετε το μπόνους. Θα είναι χάλια να μην πετύχετε αυτό το μπόνους και να χάσετε αυτήν την πραγματική ευκαιρία.

Ο οργανισμός προχωρά πολύ όταν παίζει το παιχνίδι hacking για ταξίδια.

Έκδοση οφειλής πιστωτικής κάρτας

Το κύριο πράγμα που πρέπει να προσέχετε είναι το χρέος πιστωτικών καρτών. Οι πιστωτικές κάρτες έχουν τεράστια επιτόκια και δεν χρειάζεται να προστεθεί χρέος. Εάν αναζητάτε μεγάλα μπόνους, μην χρωστάτε για την ανταμοιβή. Δεν αξίζει.

Εάν είχατε προβλήματα με το χρέος πιστωτικών καρτών στο παρελθόν, να είστε προσεκτικοί με τυχόν επιπλέον χρέη. Είναι πάντα καλύτερο να πληρώνετε το αντίγραφο κίνησης της πιστωτικής σας κάρτας στο τέλος του μήνα. Το χρέος δεν είναι με την έννοια του χρέους πιστωτικής κάρτας. Να είστε προσεκτικοί και να είστε ενήμεροι.

Κάνοντας μια στρατηγική για τη δημιουργία πιστωτικών καρτών

Όταν ανακατεύουμε πιστωτικές κάρτες, πρέπει να έχετε κάποια στρατηγική. Η στρατηγική θα σας βοηθήσει να παραμείνετε οργανωμένοι και να αποφύγετε τυχόν ανεπιθύμητες αποτυχίες που θα μπορούσαν να προκύψουν. Πρέπει επίσης να έχετε υπόψη σας ότι οι τράπεζες θέλουν να προστατευθούν από την ανατροπή πιστωτικών καρτών.

Επιλέξτε μερικές κάρτες για τις οποίες θα θέλατε να κάνετε αίτηση για να σας βοηθήσουν να πετύχετε τους στόχους σας. Εάν θέλετε να πάρετε μια συγκεκριμένη πτήση, σκεφτείτε μια κάρτα με συνεπώνυμο αεροπορική εταιρεία, όπως η Delta Gold Card ή η United Explorer Card. Αυτές οι κάρτες μπορούν να σας βοηθήσουν να κερδίσετε μίλια γρήγορα ως μπόνους για να πετάξετε κάπου όμορφα.

Υπάρχουν μερικές εξαιρετικές πιστωτικές κάρτες ταξιδιού εκεί έξω. Μπορείτε επίσης να έχετε μια τραπεζική κάρτα όπως Citi, Chase, Capital One ή American Express που μπορεί να σας δώσει πόντους και μίλια που μπορείτε να στείλετε σε συνεργάτες μεταφοράς. Αυτοί οι πόντοι και τα μίλια μπορούν να σας βοηθήσουν να έχετε δωρεάν ταξίδια ή φθηνότερα καθώς κάνετε κράτηση.

Οι κάρτες ξενοδοχείων είναι επίσης μια εξαιρετική επιλογή. Είναι υπέροχα γιατί σας δίνουν στάτους και συνήθως, με την ετήσια αμοιβή, σας δίνουν μια επετειακή βραδιά που μπορεί να αξίζει περισσότερο από την αμοιβή. Διαλέξτε ένα ξενοδοχείο στο οποίο πιστεύετε ότι θα είστε πιστοί και αρχίστε να συλλέγετε πόντους μέσω της κάρτας του.

Σχετικό: Πώς να πληρώσετε την πιστωτική σας κάρτα με τον σωστό τρόπο

Τελικές σκέψεις:

Η ανατροπή πιστωτικών καρτών δεν είναι για όλους. Χρειάζεται στρατηγική, οργάνωση και πειθαρχία για να πραγματοποιηθούν τα πράγματα—ένα από τα πιο φανταστικά προνόμια που μπορείτε να έχετε από την ανατροπή της πιστωτικής κάρτας. Μέσω του ταξιδιωτικού hacking, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία πιστωτικής κάρτας για να σας βοηθήσει να ταξιδέψετε δωρεάν.

Να είσαι υπεύθυνος και να το παίρνεις αργά. Μόλις πάρετε το παιχνίδι πόντων, μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τη συγκέντρωση πόντων. ο Reddit νήμα r/churning έχει πολλές συμβουλές και κόλπα για να σας βοηθήσει. The Points Guy είναι μια άλλη πολύτιμη πηγή για να συνεχίσει να σας βοηθά με την εκπαίδευσή σας. Μάθετε, κάντε και διασκεδάστε με τους πόντους και τα μίλια που μπορείτε να συγκεντρώσετε.

Αυτή η ανάρτηση δημιουργήθηκε από το Savoteur.


Ο Cummings είναι ο ιδρυτής του ιστολογίου προσωπικών οικονομικών The Frugal Expat. Ως ταξιδιώτης και εκπατρισμένος, έχει μάθει πολλά για το πώς να εξοικονομεί χρήματα, να ζει με φειδώ και να επενδύει για το μέλλον. Η αποστολή του είναι να βοηθά τους ανθρώπους στην αποταμίευση, τις επενδύσεις και την επίτευξη οικονομικής ανεξαρτησίας.


παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar