Οι 5 καλύτερες οικονομικές αεροπορικές εταιρείες στις Ηνωμένες Πολιτείες » Savoteur

1

Ψάχνετε τρόπους για να εξοικονομήσετε χρήματα στο επόμενο ταξίδι σας εντός και εκτός των Ηνωμένων Πολιτειών; Έχετε τσεκάρει ακόμα κάποια από τις οικονομικές αεροπορικές εταιρείες; Όσον αφορά το θέμα, οι αεροπορικές εταιρείες χαμηλού κόστους παρέχουν μερικές από τις βασικές υπηρεσίες σε ένα κλάσμα του κόστους.

Παρέχουν αξιόπιστες και ευχάριστες εμπειρίες χωρίς να σπάσουν τα χρήματα, που πολλοί ταξιδιώτες αναζητούν σήμερα. Αυτή η ανάρτηση εξετάζει πέντε ιδιαίτερα αξιόλογες αεροπορικές εταιρείες προϋπολογισμού στις Ηνωμένες Πολιτείες και γιατί μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε για την επόμενη πτήση σας.

Τι θεωρείται οικονομική αεροπορική εταιρεία;

Μια αεροπορική εταιρεία προϋπολογισμού, γνωστή και ως αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους (LCC), είναι μια αεροπορική εταιρεία που προσφέρει χαμηλούς ναύλους με λιγότερες ανέσεις από τις παραδοσιακές αεροπορικές εταιρείες. Αυτές οι αεροπορικές εταιρείες συχνά εκτελούν πτήσεις από σημείο σε σημείο, πετούν σε δευτερεύοντα αεροδρόμια και χρεώνουν πρόσθετες χρεώσεις για υπηρεσίες όπως παραδοτέες αποσκευές, φαγητό και ποτό, επιλογή θέσεων και ψυχαγωγία κατά την πτήση.

Οι οικονομικές αεροπορικές εταιρείες λειτουργούν συνήθως με ένα μοντέλο χωρίς περιττά στοιχεία, πράγμα που σημαίνει ότι επικεντρώνονται στην παροχή των βασικών μεταφορικών αναγκών των επιβατών με το χαμηλότερο δυνατό κόστος. Αυτό το πετυχαίνουν απλοποιώντας τις δραστηριότητές τους, χρησιμοποιώντας έναν μόνο τύπο αεροσκάφους, πραγματοποιώντας μικρότερες διαδρομές και πουλώντας εισιτήρια μέσω διαδικτυακών καναλιών.

Επιπλέον, οι αεροπορικές εταιρείες προϋπολογισμού έχουν συχνά ένα λιτό μοντέλο στελέχωσης, πράγμα που σημαίνει ότι έχουν λιγότερους υπαλλήλους ανά επιβάτη από τις παραδοσιακές αεροπορικές εταιρείες. Αυτό τους επιτρέπει να μειώσουν το κόστος εργασίας και να μεταφέρουν τις οικονομίες στους πελάτες μέσω χαμηλότερων ναύλων.

Αν και οι οικονομικές αεροπορικές εταιρείες μπορεί να μην προσφέρουν το ίδιο επίπεδο άνεσης ή ανέσεων με τις παραδοσιακές αεροπορικές εταιρείες, έχουν γίνονται όλο και πιο δημοφιλή μεταξύ των Αμερικανών ταξιδιωτών που γνωρίζουν τον προϋπολογισμό και είναι πρόθυμοι να θυσιάσουν μερικές από τις περιττές επιλογές για χαμηλότερο ναύλο.

Ωστόσο, είναι σημαντικό για τους ταξιδιώτες να διαβάσουν προσεκτικά τις πολιτικές και τις χρεώσεις της αεροπορικής εταιρείας πριν κάνουν κράτηση πτήσης, καθώς ορισμένες αεροπορικές εταιρείες προϋπολογισμού ενδέχεται να χρεώνουν για υπηρεσίες που συνήθως περιλαμβάνονται στην τιμή του εισιτηρίου των παραδοσιακών αεροπορικών εταιρειών.

Οι πέντε καλύτερες οικονομικές αεροπορικές εταιρείες στις Ηνωμένες Πολιτείες

Περιπλανώμενος αλλά χαμηλά σε μετρητά; Μην αφήνετε τα χρήματα να υπαγορεύουν τους προορισμούς σας! Η εύρεση τρόπων χαμηλού κόστους για να ταξιδέψετε στις Ηνωμένες Πολιτείες έχει γίνει ευκολότερη με τη χρήση οικονομικών αεροπορικών εταιρειών. Έχω στρογγυλοποιήσει πέντε από τους καλύτερους χαμηλούς ναύλους που διατίθενται στις ΗΠΑ, ώστε να μπορείτε ταξιδεύετε περισσότερο και πιο γρήγορα – με πολλά χρήματα ακόμα στα χέρια.

Κάντε κράτηση πτήσεων εύκολα και εξοικονομήστε επιπλέον δολάρια όταν πετάτε με αεροπορικές εταιρείες χαμηλού κόστους όπως η Southwest Airlines, η Spirit Airlines, η Frontier Airlines, η JetBlue Airways και η Allegiant Air. Προχωρήστε λοιπόν – τροφοδοτήστε αυτή την περιπλάνηση χωρίς να σπάσετε τα χρήματα.

JetBlue Airways

Το JetBlue έχει γίνει δημοφιλής επιλογή για ταξιδιώτες με προϋπολογισμό στις Ηνωμένες Πολιτείες, με α κόστος ανά μίλι 0,402 $. Όχι μόνο προσφέρει ανταγωνιστικούς αεροπορικούς ναύλους, αλλά οι πελάτες μπορούν επίσης να απολαύσουν χώρο για τα πόδια ισοδύναμο με εγχώρια καθίσματα πρώτης θέσης, που θεωρείται η αεροπορική εταιρεία με τον μεγαλύτερο χώρο για τα πόδια στην κατηγορία των αεροπορικών εταιρειών προϋπολογισμού.

Διαθέτει επίσης μια ποικιλία από δωρεάν ψυχαγωγία κατά την πτήση που παρέχει ώρες απόσπασης της προσοχής – από τις πιο πρόσφατες ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές έως δωρεάν Wi-Fi – όλα αυτά ενώ παραμένετε συνδεδεμένοι.

Διαθέτει άνετη διάταξη δύο προς δύο καθισμάτων που προσθέτει στη συνολική ταξιδιωτική εμπειρία. Του Πρόγραμμα πιστότητας TrueBlue επιτρέπει στους επιβάτες να συγκεντρώνουν πόντους ανταμοιβής σε κάθε σκέλος του ταξιδιού τους. Έτσι, με το JetBlue, δεν κάνετε οικονομία μόνο στις πτήσεις, αλλά λαμβάνετε ποιοτικές υπηρεσίες χωρίς να έχετε τρύπα στην τσέπη σας.

Η JetBlue δραστηριοποιείται παραδοσιακά εντός της Αμερικής, αλλά πρόσφατα ξεκίνησε την επιχείρησή της σε διεθνές επίπεδο ξεκινώντας υπερατλαντικές πτήσεις προς το Λονδίνο.

Southwest Airline

Με έδρα το Ντάλας του Τέξας, η Southwest Airlines είχε μια μακρά βασιλεία με συχνούς επιβάτες. Έχουν δωρεάν παραδοτέες αποσκευές, χειραποσκευή, σνακ και μια γενναιόδωρη θέση για μια οικονομική αεροπορική εταιρεία. Επιπλέον, οι αεροσυνοδοί παρουσιάζουν διασκεδαστικά τις ανακοινώσεις ασφαλείας, συμβάλλοντας σε αυτές Βαθμολογία 4,5 αστέρων από τους κριτές του Tripadvisor.

Οι επιβάτες χωρίζονται σε ομάδες επιβίβασης με βάση το πότε έκαναν check-in στο διαδίκτυο, δίνοντας στους επιβάτες της πρώτης ομάδας πρόσβαση σε οποιαδήποτε θέση στο αεροπλάνο, ενώ οι υπόλοιποι έχουν την επιλογή για το τι απομένει.

Επιπλέον, τα μέλη του προγράμματος αφοσίωσης δεν αντιμετωπίζουν ημερομηνίες συσκότισης και μπορούν να επωφεληθούν από συνεργασίες με ορισμένα ξενοδοχεία και εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων.

Η Southwest το αναγνωρίζει επιχειρησιακή κατάρρευση πέρυσι και εργάζεται επιμελώς για να αντιμετωπίσει την αιτία της. Η αεροπορική εταιρεία έρχεται σε ένα κόστος/μίλι 0,467 $σύμφωνα με το LendEDU.

Spirit Airlines

Η Spirit Airlines δεν είναι ανοησία σε ό,τι αφορά τις οικονομικές πτήσεις, και για έναν καλό λόγο! Με διάφορες επιλογές χωρίς διακοσμητικά στοιχεία όπως το „Κατασκευή Φέρετρων“ που επιτρέπει ένα μόνο προσωπικό αντικείμενο επί του σκάφους, λαμβάνετε όλα όσα χρειάζεστε χωρίς πρόσθετα διακοσμητικά στοιχεία. Αυτό μπορεί να μεταφραστεί σε σημαντικές εξοικονομήσεις—40% λιγότερο από το μέσο όρο οικονομικοί ναύλοι σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες!

Επομένως, την επόμενη φορά που θα αναζητήσετε έναν οικονομικό τρόπο για να φτάσετε στο Βέγκας ή στο Κανκούν, μην κοιτάξετε πέρα ​​από την Spirit Airlines. Αυτή η άνετη αεροπορική εταιρεία θα κάνει ένα διάλειμμα στο πορτοφόλι σας, ενώ παράλληλα θα σας προσφέρει μια εύκολη (και χωρίς φασαρία!) βόλτα.

Allegiant Air

Η Allegiant Air είναι μια αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους με έδρα το Λας Βέγκας της Νεβάδα. Η αεροπορική εταιρεία εκτελεί τακτικές και πτήσεις τσάρτερ σε περισσότερους από 120 προορισμούς σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες, συμπεριλαμβανομένων της Χαβάης, του Καναδά και του Μεξικού. Η Allegiant Airlines είναι μια δημοφιλής επιλογή για ταξιδιώτες που δεν έχουν προϋπολογισμό και αναζητούν πτήσεις σε προσιτές τιμές χωρίς να θυσιάζουν πάρα πολλά όσον αφορά την ποιότητα.

Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά της Allegiant Airlines είναι η πολιτική ακύρωσης. Η αεροπορική εταιρεία επιτρέπει στους επιβάτες να ακυρώσουν τις κρατήσεις τους εντός 24 ωρών από την κράτηση για πλήρη επιστροφή χρημάτων, εφόσον η κράτηση έγινε τουλάχιστον μία εβδομάδα πριν από την αναχώρηση της πτήσης.

Επιπλέον, η Allegiant Airlines προσφέρει μια ευέλικτη πολιτική ακύρωσης, επιτρέποντας στους επιβάτες να ακυρώσουν την κράτησή τους έως και δύο ώρες πριν από την προγραμματισμένη ώρα αναχώρησης της πτήσης για πίστωση για μελλοντική πτήση της Allegiant.

Η Allegiant Airlines προσφέρει δύο κύριες κατηγορίες ναύλων: Βασικό και Μπόνους. Ο βασικός ναύλος είναι η πιο προσιτή επιλογή και περιλαμβάνει μια θέση στο αεροπλάνο και ένα προσωπικό αντικείμενο. Με επιπλέον χρέωση, οι επιβάτες μπορούν να αγοράσουν πρόσθετες υπηρεσίες, όπως παραδοτέες αποσκευές, χειραποσκευές, επιλογή θέσης και προτεραιότητα επιβίβασης. Ο ναύλος μπόνους περιλαμβάνει μία χειραποσκευή, μία παραδοτέα αποσκευή και την επιλογή επιλογής θέσης κατά την κράτηση.

Η Allegiant Airlines θεωρείται αεροπορική εταιρεία προϋπολογισμού, επειδή λειτουργεί με ένα μοντέλο χωρίς περιττές απαιτήσεις, προσφέροντας βασικές υπηρεσίες με χαμηλό κόστος. Η αεροπορική εταιρεία εστιάζει στην παροχή προσιτών αεροπορικών ταξιδιών με τον εξορθολογισμό των δραστηριοτήτων της, τις πτήσεις προς μικρότερα αεροδρόμια και τη χρέωση πρόσθετων τελών για μη βασικές υπηρεσίες. Με αυτόν τον τρόπο, η Allegiant είναι σε θέση να διατηρήσει το κόστος της σε χαμηλά επίπεδα και να μεταβιβάσει τις οικονομίες στους πελάτες της με τη μορφή χαμηλότερων ναύλων.

Η Allegiant Airlines προσφέρει ανταγωνιστικούς αεροπορικούς ναύλους, ειδικά για ταξιδιώτες που κάνουν κράτηση εκ των προτέρων ή ταξιδεύουν σε περιόδους εκτός αιχμής. Επιπλέον, η αεροπορική εταιρεία προσφέρει συχνά ειδικές προσφορές και προσφορές, στις οποίες μπορείτε να έχετε πρόσβαση με εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της Allegiant ή ελέγχοντας τον ιστότοπο της αεροπορικής εταιρείας για τρέχουσες προσφορές.

Εκτός από τα προσιτά αεροπορικά εισιτήρια, η Allegiant Airlines παρέχει διάφορες υπηρεσίες στους επιβάτες της, όπως online check-in, κάρτες επιβίβασης μέσω κινητού τηλεφώνου και σνακ και ποτά για αγορά κατά την πτήση. Οι επιβάτες μπορούν επίσης να αγοράσουν ταξιδιωτική ασφάλιση και πακέτα ενοικίασης ξενοδοχείων και αυτοκινήτων μέσω της ιστοσελίδας της αεροπορικής εταιρείας.

Αν και τα αεροπλάνα τους έχουν περιορισμένο χώρο για τα πόδια, προσφέρουν ένα ασυναγώνιστο χαμηλό ναύλο πτήσης. Επομένως, αν αυτό δεν είναι κάτι που σας αποτρέπει, αυτή η αεροπορική εταιρεία είναι το τέλειο ταίρι σας. Συνολικά, η Allegiant Airlines είναι μια σταθερή επιλογή για ταξιδιώτες που αναζητούν οικονομικά αεροπορικά ταξίδια χωρίς να θυσιάζουν πάρα πολλά όσον αφορά την ποιότητα.

Με την ευέλικτη πολιτική ακύρωσης, τις κατηγορίες δύο ναύλων και τους ανταγωνιστικούς ναύλους, η Allegiant Airlines παρέχει μια εξαιρετική επιλογή για ταξιδιώτες που δεν έχουν προϋπολογισμό και επιθυμούν να εξερευνήσουν προορισμούς στις Ηνωμένες Πολιτείες, τον Καναδά και το Μεξικό.

Frontier Airlines

Η Frontier Airlines είναι μια αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους με έδρα το Ντένβερ του Κολοράντο και προσφέρει πτήσεις σε περισσότερους από 100 προορισμούς στις Ηνωμένες Πολιτείες, το Μεξικό και την Καραϊβική. Η αεροπορική εταιρεία λειτουργεί σύμφωνα με ένα μοντέλο χωρίς περιττά στοιχεία, παρέχοντας βασικές υπηρεσίες με χαμηλό κόστος, εξορθολογίζοντας τις δραστηριότητές της, πετώντας σε μικρότερα αεροδρόμια και χρεώνοντας πρόσθετες χρεώσεις για μη βασικές υπηρεσίες. Η Frontier Airlines προσφέρει τρεις κύριες κατηγορίες ναύλων: Economy, Classic και plus, με ποικίλα επίπεδα ανέσεων και υπηρεσιών.

Με την Frontier Airlines, έχετε την ευελιξία να ακυρώσετε την κράτησή σας εντός 24 ωρών από την αγορά, εάν η ημερομηνία αναχώρησής της απέχει περισσότερο από επτά ημέρες – κάτι που θα μπορούσε να είναι χρήσιμο για αυτές τις περιπτώσεις έκπληξης. Επιπλέον, αποκτήστε πτήσεις εξαιρετικής αξίας αγοράζοντας εισιτήρια νωρίς ή σε περιόδους με λιγότερο κόσμο. Αυτό λέμε win-win flying.

Η Frontier προσφέρει συχνά ειδικές προσφορές και προσφορές, στις οποίες μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση με εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο email της Frontier ή ελέγχοντας τον ιστότοπο της αεροπορικής εταιρείας για τρέχουσες προσφορές. Οι επιβάτες μπορούν επίσης να αγοράσουν ταξιδιωτική ασφάλιση, πάρκινγκ αεροδρομίου και πακέτα ενοικίασης αυτοκινήτου μέσω αυτής της οικονομικής αεροπορικής εταιρείας.

Η Frontier Airlines είναι μια εξαιρετική επιλογή για ταξιδιώτες που δεν έχουν προϋπολογισμό και αναζητούν οικονομικά αεροπορικά ταξίδια σε προορισμούς στη Βόρεια Αμερική και την Καραϊβική. Παρ ‚όλα αυτά, μερικές διαδικτυακές κριτικές έχουν επισημάνει ότι η εξυπηρέτηση πελατών στη Frontier Airlines πρέπει ακόμη να είναι στο ίδιο επίπεδο και μπορεί να είναι δύσκολο να διεκπεραιωθούν έγκαιρα τα αιτήματα ακύρωσης.

Ετοιμαστείτε για απογείωση

Η πτήση με μία από αυτές τις αεροπορικές εταιρείες του προϋπολογισμού μπορεί συχνά να είναι μια προσαρμογή για τους επιβάτες – αυτός ο στενός χώρος για τα πόδια μπορεί να χρειαστεί λίγη εξοικείωση! Είναι παρόμοιο με ενοικίαση στούντιο διαμέρισμα; ξέρετε ότι θα σας εξοικονομήσει χρήματα μακροπρόθεσμα, αλλά στην αρχή, μπορεί να αισθάνεστε αρκετά στενό.

Οι οικονομικές αεροπορικές εταιρείες, ωστόσο, παρέχουν την ανταμοιβή χαμηλότερων ναύλων σε σχέση με τις παραδοσιακές αεροπορικές εταιρείες, πράγμα που σημαίνει ότι εάν είστε πρόθυμοι να καταβάλετε προσπάθεια προσαρμογής στις ανορθόδοξες υπηρεσίες και συνθήκες τους, ο τραπεζικός λογαριασμός σας θα σας ευχαριστήσει. Επιπλέον, όλοι χρειαζόμαστε μια μικρή πρόκληση κάθε τόσο.

Αυτό το άρθρο εμφανίστηκε αρχικά στο Savoteur.


Ο Olu είναι ένας παθιασμένος επιχειρηματίας που του αρέσει να μπλογκ στον ιστότοπό του Φραντς Χαμπ σχετικά με τις σωστικές συνήθειες του τρόπου ζωής, τις αμυχές και τα ταξίδια. Ζει στο δυτικό τμήμα του Καναδά.

Ο Olu έχει δύο πτυχία στην Κτηνιατρική και την Εφαρμοσμένη Λογιστική με ονομασία CPA. Αυτήν τη στιγμή ανακατεύει χρόνο μεταξύ της ολοκλήρωσης του πτυχίου Master of Business Administration, της επαγγελματικής πρακτικής της Λογιστικής και του Blogging.

Από το 2010, έχει δημοσιεύσεις και άρθρα για τον τρόπο ζωής του ελεύθερου επαγγέλματος για πολλούς ιστότοπους.


παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar