Η εφαρμογή προγραμματισμού ταξιδιού της Origin συνθλίβει τις ξεπερασμένες ταξιδιωτικές έννοιες » Savoteur

0

Απρόσκοπτη, αποκλειστική και εξαιρετική. Αυτή είναι η καλύτερη περιγραφή της προσαρμοσμένης ταξιδιωτικής εμπειρίας από την Origin, μια επαναστατική εφαρμογή σχεδιασμού ταξιδιών που υποστηρίζεται από επενδυτές από την Uber και την Google.

Εάν είστε έτοιμοι να απορρίψετε τις ίδιες παλιές ταξιδιωτικές ιδέες, αυτή η εταιρεία πρώτης τεχνολογίας συνδυάζει τοπικούς ταξιδιωτικούς επιμελητές με μηχανική εκμάθηση, κάνοντας κάθε ταξίδι πιο εξατομικευμένο με κάθε εκδρομή.

Origin’s Travel App

Οι ταξιδιωτικοί επιμελητές της Origin είναι ειδικοί στην τέχνη των ειδικά σχεδιασμένων περιπετειών. Μπορούν να πάρουν τις αόριστες ιδέες σας και να τις μετατρέψουν στις διακοπές των ονείρων σας. Σας αρέσει να ταξιδεύετε αλλά μισείτε την ταλαιπωρία του προγραμματισμού; Ή ίσως δεν έχετε ιδέα από πού να ξεκινήσετε όταν σχεδιάζετε ένα ταξίδι.

Η Origin δεν ανησυχεί απλώς για το ότι θα σας οδηγήσει στον προορισμό σας, αλλά δημιουργεί μια προσαρμοσμένη ταξιδιωτική εμπειρία από άκρο σε άκρο που δεν θα βρείτε πουθενά αλλού.

Σχετικά: Οι καλύτερες εφαρμογές για εξοικονόμηση χρημάτων ενώ ταξιδεύετε

Ταξιδιωτικός Πράκτορας εναντίον Ταξιδιωτικού Επιμελητή

Η κύρια διαφορά μεταξύ ενός ταξιδιωτικού πράκτορα και ενός ταξιδιωτικού επιμελητή είναι ότι ένας ταξιδιωτικός πράκτορας συνήθως κάνει κράτηση μόνο για το ταξίδι σας. Αντίθετα, ένας επιμελητής ταξιδιού φροντίζει για τα πάντα, από τον προγραμματισμό μέχρι την εκτέλεση.

Μια Premium εφαρμογή προγραμματισμού ταξιδιών

Προέλευση είναι μια εφαρμογή σχεδιασμού ταξιδιού για ταξίδια που έχουν σχεδιαστεί κατά παραγγελία που περιλαμβάνουν μια ταξιδιωτική συνδρομή που σας συνδέει με τοπικούς ειδικούς σε όλο τον κόσμο, συνεργαζόμενοι για να δημιουργήσουν μια μοναδική εμπειρία για εσάς. Δεν χρειάζονται διάφορες εφαρμογές και ιστότοποι. Όλη η μαγεία του Origin συμβαίνει μέσα σε μία μόνο εφαρμογή.

Ο Christian Gibney, ταξιδιωτικός επιμελητής με την Origin, σχολιάζει: «Στο παρελθόν, όταν επικοινωνούσα με πελάτες, γινόταν κυρίως μέσω αλληλογραφίας μέσω email ή προγραμματισμένων τηλεφωνικών κλήσεων. Με το Origin, ωστόσο, μπορώ να συνομιλώ απευθείας με τους πελάτες μου, όπως ακριβώς συνομιλώ οργανικά με αγαπημένα πρόσωπα μέσω μηνυμάτων κειμένου.

Το Origin μου επιτρέπει να διαδώσω την αγάπη μου για τα ταξίδια με τον πιο γνήσιο δυνατό τρόπο. Είναι περισσότερο σαν να στέλνεις διασκεδαστικές προτάσεις και να αναπηδάς ιδέες με έναν στενό φίλο παρά με την τυπική σχέση πελάτη-συμβούλου».

Ξεχάστε το άγχος του προγραμματισμού του ταξιδιού σας μόνοι σας ή της συναλλαγής με πολλούς προμηθευτές. Με το Origin, έχετε ένα σημείο επαφής που θα φροντίσει για τα πάντα – από ξενοδοχεία και εστιατόρια μέχρι δραστηριότητες και ακόμη και ραντεβού για τεστ Covid. Είναι μαζί σας από την αρχή μέχρι το τέλος. Είναι σαν να έχετε έναν θυρωρό 24/7 στο πλευρό σας, ακριβώς εκεί στην τσέπη σας.

Πώς λειτουργεί το Origin;

Το Origin συνδυάζει τους καλύτερους τοπικούς επιμελητές ταξιδιών με μηχανική εκμάθηση για να δημιουργήσει μια πιο εξατομικευμένη εμπειρία με κάθε ταξίδι. Τους παρέχεις τα ταξιδιωτικά σου ενδιαφέροντα και εκείνοι φροντίζουν για τα υπόλοιπα.

Έχουν μια ομάδα ειδικών που επιλέγουν τα καλύτερα ξενοδοχεία και εστιατόρια, καθώς και τις πιο απίστευτες εκδρομές και δραστηριότητες για κάθε προορισμό.

Κατεβάστε την εφαρμογή προγραμματισμού ταξιδιού Origin και απαντήστε στις αρχικές ερωτήσεις κατά τη ρύθμιση του προφίλ σας. Αυτό περιλαμβάνει τις ταξιδιωτικές σας προτιμήσεις, πόσο δραστήριοι σας αρέσει να είστε, αν προτιμάτε την παραλία ή τη ζωή στην πόλη κ.λπ.

Πάρτε το χρόνο σας απαντώντας σε αυτές τις ερωτήσεις. Θυμηθείτε, αυτή είναι μια ταξιδιωτική εταιρεία που βασίζεται στην τεχνολογία. Αυτό που εισάγετε στην εφαρμογή θα διαμορφώσει το ταξιδιωτικό σας προφίλ.

Τώρα έρχεται το διασκεδαστικό μέρος – να ζητήσετε το πρώτο σας ταξίδι. Θα σας ζητηθεί να δώσετε κάποιες πληροφορίες για να ξεκινήσετε. Αυτό περιλαμβάνει τις πόλεις αναχώρησης και άφιξης, τις ημερομηνίες ταξιδιού και τον προϋπολογισμό. Η Origin θα χρησιμοποιήσει αυτές τις πληροφορίες για να βρει τον καλύτερο τοπικό ταξιδιωτικό επιμελητή για το ταξίδι σας.

Μόλις υποβάλετε το αίτημά σας, καθίστε αναπαυτικά και χαλαρώστε. Σε λίγα λεπτά, το Origin θα παρουσιάσει ένα αρχικό περίγραμμα ενός ταξιδιού με βάση τις πληροφορίες που παρέχονται στην εφαρμογή.

Ζήτησα από τον Christian Gibney, τον επιμελητή ταξιδιού του Origin που σχεδίασε το ταξίδι μου στην Ελβετία και την Πορτογαλία, να εξηγήσει πώς πήρε τις πληροφορίες που έδωσα στην εφαρμογή για να δημιουργήσει μια εξαιρετική ταξιδιωτική εμπειρία για την τετραμελή οικογένειά μου.

«Όταν έλαβα για πρώτη φορά αυτό το αίτημα ταξιδιού και τις απαντήσεις στο ερωτηματολόγιο από ένα μέλος της Origin ή έναν νέο χρήστη στην εφαρμογή, μπορώ πραγματικά να μπω στη θέση αυτού του ατόμου καθώς αρχίζει να προγραμματίζει τις διακοπές του.

Αρχικά, σημειώνω τη σύνθεση της ομάδας ταξιδιών τους (είτε πρόκειται για μεμονωμένο ταξιδιώτη, ζευγάρι για μήνα του μέλιτος ή οικογένεια με παιδιά) μαζί με το ταξιδιωτικό στυλ και τις προτιμήσεις τους, ακόμα και το κατοικίδιο ζώο τους όταν πρόκειται για τον προγραμματισμό του ταξιδιού τους. – logistics εδάφους. Στη συνέχεια, αρχίζω να φτιάχνω το δρομολόγιό τους και να ζωγραφίζω την ιστορία της ιστορίας που θα πει το ταξίδι τους».

Ο Gibney συνεχίζει, «Για μια τετραμελή οικογένεια με μικρά παιδιά που νοικιάζουν αυτοκίνητο, αυτό μπορεί να μοιάζει σαν να παρέχει συγκεκριμένες συστάσεις σχετικά με το πού να παρκάρει, ώστε όταν τελειώσει η περιοδεία, οι γονείς να μην είναι υπερβολικά επιβαρυμένοι με εξαντλημένα παιδιά καθώς επιστρέφουν. στο αυτοκίνητο για να επιστρέψουν στα καταλύματα τους».

Μια συνδρομή πολυτελών ταξιδιών

Η εφαρμογή προγραμματισμού ταξιδιών της Origin και η ετήσια συνδρομή ταξιδιού 3000 $ προορίζονται για την αγορά πολυτελών ταξιδιών. Ζητήστε υπηρεσίες προγραμματισμού ταξιδιού όσο συχνά θέλετε και ορίστε έναν προϋπολογισμό για κάθε ταξίδι.

Κάθε φορά που ταξιδεύετε, η τεχνολογία μηχανικής μάθησης μαθαίνει περισσότερα για τις προτιμήσεις σας, βελτιώνοντας το προφίλ σας για να παρέχει προσαρμοσμένα αποτελέσματα που σας εξυπηρετούν ρητά.

Όλες οι πληρωμές πραγματοποιούνται εντός της εφαρμογής, διατηρώντας όλες τις βασικές λεπτομέρειες σε ένα μέρος.

Origin’s Signature Surprises

Μία από τις χαρακτηριστικές προσφορές της Origin είναι οι εκπλήξεις τους. Αφού οριστικοποιηθεί και πληρωθεί ένα δρομολόγιο και ο πελάτης έχει ξεκινήσει τα ταξίδια του, θα ενθουσιαστεί με εκπλήξεις που διοργανώνει η Origin κατά τη διάρκεια των ταξιδιωτικών του περιπέτειών.

Το Origin ταίριαζε απόλυτα με αυτές τις εκπλήξεις με τις ταξιδιωτικές μας περιπέτειες και τα ενδιαφέροντα στις οικογενειακές μας διακοπές στην Ελβετία και την Πορτογαλία για αυτόν τον ταξιδιωτικό συγγραφέα.

Αφού εξερευνήσαμε τη Ζυρίχη ένα απόγευμα, επιστρέψαμε στο δωμάτιό μας στο Hotel Störchen για να βρούμε τέσσερα καπέλα που να ταιριάζουν να φορέσουμε στον ελβετικό αγώνα χόκεϊ που σχεδιάζαμε να παρακολουθήσουμε την επόμενη μέρα.

Ο ταξιδιωτικός επιμελητής μας στο Origin ήθελε να έχουμε ελβετικά ρούχα για να φορέσουμε ενώ επευφημούμε τους Rapperswil Lakers κατά τη διάρκεια του αγώνα τους στα πλέι οφ.

Ενώ ήμασταν στην Πορτογαλία, λάβαμε ένα μήνυμα συνομιλίας στην εφαρμογή Origin από τον Gibney ότι είχε σχεδιάσει μια διασκεδαστική, έκπληξη δραστηριότητα για εμάς την επόμενη μέρα μετά την πεζοπορία μας στους αμπελώνες της κοιλάδας Douro.

Ο Κρίστιαν μας έστειλε μήνυμα να ετοιμάσουμε μια αλλαγή σορτς σε περίπτωση που βρέχονταν κατά τη διάρκεια της εμπειρίας έκπληξης. Μετά την πεζοπορία μας, με χαρά ανακαλύψαμε ότι οι οδηγοί μας πήγαιναν με καγιάκ στον ποταμό Douro.

Ήταν ο τέλειος τρόπος για να δροσιστείτε μετά από μια πεζοπορία 6 χιλιομέτρων και ένας εξαιρετικός τρόπος για να δείτε την περιοχή από το νερό.

Αλλαγές on the Fly

Ο επικεφαλής της επιμέλειας ταξιδιών της Origin, Rick Lunt, λέει: «Η εφαρμογή Origin επιτρέπει στους χρήστες μας την επικοινωνία σε πραγματικό χρόνο με ειδικούς ταξιδιωτικούς επιμελητές μέσω της λειτουργίας συνομιλίας της εφαρμογής». Αυτό είναι διαθέσιμο τόσο κατά τη διάρκεια της διαδικασίας προγραμματισμού ταξιδιού όσο και όταν οι πελάτες βρίσκονται στο δρόμο.

Αυτό εξαλείφει την αργή επικοινωνία μέσω email ή τον κουραστικό προγραμματισμό των τηλεφωνικών κλήσεων. Ενημερώνουμε επίσης το δρομολόγιο ζωντανά ενώ οι πελάτες ταξιδεύουν, ώστε η εφαρμογή τους να αντικατοπτρίζει γρήγορα τις αλλαγές που ζητούν.“

Αυτό είναι ίσως ένα από τα καλύτερα χαρακτηριστικά της εφαρμογής προγραμματισμού ταξιδιών της Origin – η πρόσβαση σε έναν επιμελητή ταξιδιών 24/7. Για παράδειγμα, κατά τη διάρκεια του ταξιδιού μας στην Πορτογαλία, αποφασίσαμε στα μισά του δρομολογίου μας ότι θέλαμε να αντικαταστήσουμε μια από τις ημέρες διακοπής λειτουργίας στο Πόρτο με μια επιπλέον μέρα στη Λισαβόνα.

Έστειλα ένα μήνυμα συνομιλίας εντός της εφαρμογής στον επιμελητή μας και αυτός αναδιοργάνωσε το δρομολόγιό μας για να καλύψει τις αλλαγές. Πρόσθεσε μια επιπλέον περιήγηση στην πόλη στη Λισαβόνα για εμάς, πλήρωσα εύκολα το επιπλέον κόστος στην εφαρμογή και ήμασταν έτοιμοι. Είναι πραγματικά τόσο απλό με το Origin.

Πρωτοποριακή λειτουργία „Where Can I Go“.

Η Origin κυκλοφόρησε πρόσφατα την πιο εξατομικευμένη λειτουργία της, η οποία λαμβάνει υπόψη τις ταξιδιωτικές προτιμήσεις και τους κανονισμούς περιορισμού του COVID για να βοηθήσει τους χρήστες να αποφασίσουν για την επόμενη περιπέτειά τους με απόλυτη ηρεμία.

Το χαρακτηριστικό είναι μοναδικό στο είδος του. Ενημερώνεται καθημερινά για να παρέχει στους χρήστες τις πιο σχετικές πληροφορίες σχετικά με το πού μπορούν να πάνε και πώς. Με ανανεωμένο περιεχόμενο κάθε φορά που αλλάζει οποιοσδήποτε περιορισμός COVID ή άλλοι περιορισμοί, αυτή η δυνατότητα είναι μια φυσική επέκταση της αποστολής της Origin να δημιουργεί πραγματικά εξατομικευμένα ταξίδια.

«Αρχίσαμε να σκεφτόμαστε πώς να συνδυάσουμε τη γνώση του κλάδου με τις προσωπικές προτιμήσεις που μοιράζονται οι χρήστες μαζί μας», λέει ο συνιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Origin, Eli Bressert.

«Εξετάσαμε λύσεις στην αγορά, αλλά καμία από αυτές δεν σας δίνει συστάσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας. Εκεί είδαμε μια ευκαιρία να ενδυναμώσουμε περαιτέρω τους ταξιδιώτες».

Οι χρήστες απλώς προσθέτουν την κατάσταση εμβολιασμού τους, τους περιορισμούς με τους οποίους αισθάνονται άνετα και ποιους θέλουν να αποφύγουν (όπως οι υποχρεωτικές καραντίνες) και η λειτουργία εμφανίζει αμέσως ταιριαστές ταξιδιωτικές ιδέες. Παρέχει μοναδικές, πρωτότυπες περιπέτειες που ταιριάζουν απόλυτα στο πώς θέλουν να ταξιδέψουν τα μέλη της Origin.

Σχετικό: Πώς να χρησιμοποιήσετε το Churning της πιστωτικής κάρτας για να ταξιδέψετε δωρεάν

Γιατί να χρησιμοποιήσετε το Origin;

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε, να απολαμβάνετε πολυτελή ξενοδοχεία και θέλετε να προσέχετε κάθε μικρή λεπτομέρεια για εσάς, το Origin θα πρέπει να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας σας. Μπορείτε να κάνετε το ταξίδι των ονείρων σας χωρίς καμία από τις ταλαιπωρίες.

Το Origin χειρίζεται όλες τις λεπτομέρειες και εστιάζετε στο να απολαύσετε τις διακοπές σας. Κανένα ταξίδι δεν θα είναι το ίδιο – εκτός κι αν το θέλετε!


Η Casandra Karpiak είναι ταξιδιωτική συγγραφέας και συνιδιοκτήτρια του Savoteur. Μια ντόπιος από το Τορόντο με δανικές ρίζες και επί του παρόντος κατοικεί στη Βρετανική Κολομβία, η ταξιδιωτική της γραφή έχει προβληθεί στο The Associated Press wire, MSN, CBS, NBC, Entrepreneur, 24/7 Wall St, Times Daily και πολλά άλλα.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τις ταξιδιωτικές της περιπέτειες στο Twitter, το Instagram και το Facebook.


παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar